Αυτός είναι ένας καλός λόγος να μην κάνεις τατουάζ το όνομα της συντρόφου σου

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε...


ΚΟΣΜΟΣ
11:33
28/09/2018
Αυτός είναι ένας καλός λόγος να μην κάνεις τατουάζ το όνομα της συντρόφου σου
2
loading

Ο Άντριου Μάιλν αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει με τα αρχικά της πρώην συζύγου του στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Ξεκίνησε λοιπόν συνεδρίες για αφαίρεση του τατουάζ με λέιζερ, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

Την επομένη της δεύτερης θεραπείας ξύπνησε αντικρίζοντας μια μεγάλη φουσκάλα μήκους 2,5 εκατοστών στο δάχτυλό του.

«Ήταν αρκετά ανησυχητικό. Όταν πήγα στο κρεβάτι το βράδυ της Παρασκευής το δέρμα ήταν ελαφρώς πρησμένο, κάτι απολύτως φυσιολογικό μετά από δύο θεραπείες λέιζερ. Όταν όμως ξύπνησα το πρωί του Σαββάτου είχε φουσκώσει. Είναι γύρω στα 2,5 εκατοστά σε ύψος και δείχνει αρκετά σκληρή. Δεν πονάει πολύ, αλλά είναι αντιαισθητική. Την έχω εδώ και δύο ημέρες και εξακολουθεί να είναι σκληρή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος Βρετανός.

«Το ανέφερα στη γυναίκα που έκανε το λέιζερ και φάνηκε να ανησυχεί λίγο. Μου είπε να προσπαθήσω να μην τη σπάσω. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το σημείο που είχα κάνει το τατουάζ, είμαι αρκετά σίγουρος ότι πρόκειται απλά για μια άσχημη αντίδραση», πρόσθεσε.

Για την ολική αφαίρεση του τατουάζ θα χρειαστεί να κάνει από τέσσερις έως εννιά συνεδρίες, με το κόστος της κάθε μιας να είναι 45 δολάρια. Μετά από αυτό που έπαθε όμως παρουσιάζεται ιδιαίτερα διστακτικός: «Δεν είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσω τη διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ. Είναι κάτι που με αποθαρρύνει να το προχωρήσω».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Φτανειιιι

    Ενας καλος λογος να μην κανεις καθόλου τατουαζ..

  2. avatar Ο Ψυχίατρος.

    Καλά ξεμπερδέματα. Αν βλέπαμε και το πρόσωπο του κυρίου Andrew θα συμπεραίναμε και πολλά περισσότερα για το τατουάζ ''με το όνομα της πρώην συζύγου του'' στο δάκτυλο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει