Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρεθεί σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Αντικείμενα που δύσκολα χωράει ο νους


ΚΟΣΜΟΣ
15:25
10/09/2018
Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν βρεθεί σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
2
loading

Ένας ανεξάρτητος οίκος δημοπρασιών αυτοκινήτων στην Αγγλία δημοσίευσε μια λίστα με τα πιο περίεργα αντικείμενα που οι υπάλληλοί του έχουν εντοπίσει μέσα σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Τα αυτοκίνητα αυτά αφού πρώτα καθαριστούν και επισκευαστούν στη συνέχεια βγαίνουν σε δημοπρασία.

Και δεν μιλάμε απλά για κάποια σκουπίδια, αποφάγια, εφημερίδες, παλιά ρούχα ή αποδείξεις, αλλά για πράγματα που δύσκολα χωράει ο νους.

Στην κορυφή της λίστας της εταιρείας G3 Remarketing που εδρεύει στο Λιντς, φιγουράρει ένα καλαμποκόφιδο που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού κάποιου οχήματος, ενώ σε μια άλλη περίπτωση εντοπίστηκαν ναρκωτικά με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Σε ένα αυτοκίνητο υπήρχε παρατημένο ένα κουτί χωρίς καμία σήμανση το οποίο περιείχε την τέφρα κάποιου, ενώ σε ένα άλλο βρέθηκαν μαστίγια και αλυσίδες.

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που έχουν βρεθεί αντικείμενα αξίας, άλλα μεγαλύτερης και άλλα μικρότερης. Από χρυσό δαχτυλίδι γάμου και ένα ζευγάρι πανάκριβων γυναικείων παπουτσιών, μέχρι άθικτο πλήρες κιτ εμφάνισης ποδοσφαιρικής ομάδας, κούτες με dvd μπλοκμπάστερ ταινιών, μια τούρτα γενεθλίων, φουσκωτές κούκλες, ακόμα ακόμα και φουσκωτό πρόβατο...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar γιωργος.

    υπαρχουν και οι ζωοφιλοι!!!!!!!!!!!!!

  2. avatar Takis_0731

    Φουσκωτό πρόβατο; ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει