Ο γνωστός βρετανός ηθοποιός ταξίδευε πρώτη θέση στο τρένο όταν είπε να ζητήσει τον λόγο από τον ελεγκτή απαιτώντας να αφήσει τους επιβάτες χωρίς θέση να καθίσουν στο βαγόνι της διακεκριμένης.

Ο 52χρονος σταρ αντάλλαξε λόγια με τον ελεγκτή, ο οποίος είχε μόλις πει στους επιβάτες πως δεν μπορούν να στέκονται στο συγκεκριμένο βαγόνι χωρίς εισιτήριο διακεκριμένης θέσης. Και παρά το γεγονός ότι το τρένο είχε περισσότερους επιβάτες απ’ όσους μπορούσε να φιλοξενήσει και κάποιοι δεν είχαν πού να καθίσουν ή να αφήσουν τις βαλίτσες τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro», ο Κούγκαν εξοργίστηκε από την εντολή του ελεγκτή να του αδειάσουν το βαγόνι και να μην καθίσουν εκεί οι επιβάτες της δεύτερης θέσης, από τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν κενές θέσεις.

«Ο Κούγκαν είπε πως ήταν εξωφρενικό να εγκαταλείψουν οι ταξιδιώτες το βαγόνι όταν υπήρχε χώρος εκεί», δήλωσε στην εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας. Δυστυχώς για τον κωμικό, το βαγόνι της πρώτης θέσης του τρένου από το Σάσεξ στο Λονδίνο άδειασε τελικά από τους «εισβολείς», καθώς πέρασε ο νόμος της ιδιοκτήτριας εταιρίας Southern Rail.

Η οποία αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει το περιστατικό. Όπως και οι άλλοι επιβάτες της πρώτης θέσης, που κράτησαν βολικά το στόμα τους κλειστό…