Εφαρμογή γνωριμιών αποκαλύπτει τα πιο καυτά αντρικά και γυναικεία επαγγέλματα

Οι δουλειές που το άλλο φύλο βρίσκει ολότελα ακαταμάχητες


ΚΟΣΜΟΣ
20:26
04/09/2018
Εφαρμογή γνωριμιών αποκαλύπτει τα πιο καυτά αντρικά και γυναικεία επαγγέλματα
loading

Δεν είναι ακριβώς μυστικό πως υπάρχουν επαγγέλματα που μοιάζουν πιο ελκυστικά στο άλλο φύλο και αν υπάρχει κάποιος που ξέρει καλά απ’ αυτά, αυτό είναι το Tinder.

Η δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών αποκάλυψε πρόσφατα τα πιο καυτά επαγγέλματα για τους αυστραλούς χρήστες της και φαίνεται πως τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τη διάσωση ζωών σημειώνουν την υψηλότερη βαθμολογία.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Tinder, οι γυναίκες ναυαγοσώστες και οι άντρες που δουλεύουν στις πρώτες βοήθειες είναι τα πλέον ακαταμάχητα επαγγέλματα. Αλλά και ο άντρας ναυαγοσώστης σημειώνει καλές επιδόσεις στον ερωτικό τομέα, σκαρφαλώνοντας στην ένατη θέση της αντρικής λίστας.

Το δεύτερο πιο καυτό αντρικό επάγγελμα είναι ο δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για τις γυναίκες οι συνοδοί αέρος. Την αντρική δεκάδα συμπληρώνουν ο πυροσβέστης, ο μαραγκός, ο φυσιοθεραπευτής, ο εκπαιδευτής καταδύσεων, ο personal trainer, o δικηγόρος, ο ναυαγοσώστης και ο φωτογράφος.

Ενώ για τις γυναίκες, στην τρίτη θέση είναι η νοσοκόμα και ακολουθούν η μπαργούμαν, η δασκάλα χορού, η personal trainer, το στέλεχος μάρκετινγκ, η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, η φωτογράφος και η διαιτολόγος.

Άλλα τα περιμένεις δηλαδή και άλλα μοιάζουν εντελώς αναπάντεχα…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει