Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής πολλές φορές μπορεί να είναι φτάσουν τους ανθρώπους στα όρια τους. Ειδικά εν ώρα δουλειάς. Έτσι δεν είναι λίγες φορές που όλοι μας έχουμε νιώσει τα μάτια μας βαριά σε στιγμές που δεν πρέπει.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τιμόνι ωστόσο έχουν έναν μεγαλύτερο κίνδυνο να αντιμετωπίσουν: Να κοιμηθούν την ώρα που οδηγούν. Μία τέτοια κατάσταση θα μπορούσε να είχε ολέθριες συνέπειες. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, οδηγός ταξί στην Κίνα, κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι αλλά μάλλον είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

Την ώρα που οδηγούσε τον πήρε ο ύπνος και ο άνδρας κοιμήθηκε για 40 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Προς έκπληξη όλων όμως δεν έπαθε το παραμικρό μιας και ο δρόμος δεν είχε στροφές σε εκείνο το κομμάτι ενώ ως εκ θαύματος και το αμάξι συνέχισε να έχει μία σχετικά ευθεία πορεία.

Σε κάποια φάση ωστόσο ο υπνάκος του οδηγού τελείωσε απότομα ακούμπησε τις μπάρες, το αμάξι τραντάχτηκε και ξύπνησε. Τρομαγμένος και σαστισμένος συνειδητοποίησε ότι εκτός από τις γρατζουνιές στο αμάξι ήταν ακόμα ζωντανός.