Η κάμερα έπιασε πολύ πρόσφατα σε προάστιο της Γλασκόβης δυο τύπους που είπαν να παλέψουν, αν και το μπουκάλι και το μαχαίρι δεν είναι καλοί σύμβουλοι εδώ.

Κανείς δεν ξέρει τα πώς και τα γιατί, σύντομα πάντως ο καυγάς εξελίσσεται σε κυνηγητό, καθώς το μαχαίρι νικά προφανώς το μπουκάλι ως όπλο.

erwrewre

Εξαιτίας της κακής ποιότητας του βίντεο, δεν είμαστε μάλιστα σίγουροι αν πρόκειται για μαχαίρι, σπαθί ή ακόμα και καδρόνι. Για κακή του τύχη πάντως, ένα περιπολικό που περνούσε από κει είδε το σκηνικό και έσπευσε, με τον άντρα να τρέχει μέσα στο δάσος.

Η αστυνομία δεν κατάφερε να τον συλλάβει, παρά τη συνδρομή του ελικοπτέρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Σκοτίας σχολίασε σχετικά: «Στις 6:20 μ.μ. την Παρασκευή, 1η Ιουνίου, η αστυνομία έλαβε μια αναφορά για έναν άντρα στο Castlemilk με όπλο. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή καταλήγοντας σε αρνητική απάντηση. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή επιθέσεις. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το ελικόπτερο χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας. Η οποία συνεχίζεται»…