Για πρώτη φορά μετά από την τρομακτική εμπειρία που είχε, μίλησε μία γυναίκα από το Μπέξχιλ του Σάσεξ στη Μεγάλη Βρετανία. Για δύο και πλέον χρόνια η 43χρονη Αμάντα Πλέιλ βομβαρδιζόταν από απειλητικά μηνύματα σε σόσιαλ μίντια και στα μέιλ της τα οποία την παρενοχλούσαν.

Για αυτά τα δύο χρόνια ένα προφίλ στο Facebook και ένας λογαριασμός email με το όνομα του πρώην συντρόφου της Άντονι Ρέινολντς, την παρενοχλούσε σχεδόν καθημερινά. Η μητέρα τριών παιδιών ωστόσο, όπως αναφέρει και η Daily Mail δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο stalker της θα ήταν ο άνθρωπος που για τα τελευταία 27 χρόνια μοιραζόταν το ίδιο κρεβάτι με εκείνη και ήταν ο πατέρας των παιδιών της.

Πίσω από αυτή την απίστευτη πλεκτάνη βρισκόταν ο σύζυγός της Πολ Πλέιλ με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Καθόλη τη διάρκεια που παρενοχλούσε την ίδια του τη γυναίκα υποδυόταν τον στοργικό σύζυγο που κατανοεί το μεγάλο της πρόβλημα. Η ίδια η Πλέιλ είπε σε συνέντευξή της ότι σε όποιον μιλούσε για την περιπέτειά της ανέφερε ότι ο άνθρωπος που την παρενοχλεί είναι σαν να ξέρει τις πιο ενδόμυχες σκέψεις της. Η ίδια παραδέχθηκε ότι τα δύο χρόνια κόλασης την οδήγησαν στο να σκέφτεται έντονα την αυτοκτονία

Εν τέλει ο άνδρας καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση ενώ δεν έχει παραδεχθεί ακόμα την ενοχή του.