Ένα ζευγάρι στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ πήρε την απόφαση να κάνει ερωτική του ζωή πιο… πιπεράτη. Έτσι πρότειναν σε έναν νεαρό άνδρα κοντά στα 30 να συμμετέχει σε ένα τρίο μαζί τους. Ο πειραματισμός τους ωστόσο δεν βγήκε σε καλό στο παραλίγο «τρίτο πρόσωπο» μιας και πλέον χαροπαλεύει μετά από άγρια επίθεση του ζηλιάρη όπως αποδείχτηκε συντρόφου της κοπέλας.

Όπως ανέφερε η Sun ο τριαντάρης υποψήφιος είχε δεχτεί με ενθουσιασμό και σύντομα κανονίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες της καυτής βραδιάς, σε μια συνάντηση όπου παρευρέθηκαν και οι τρεις ενδιαφερόμενοι. Παρόλα αυτά ο τρίτος της παρέας και η κοπέλα αποφάσισαν να βρεθούν και να διαπιστώσουν αν έχουν χημεία μία μέρα πριν το προκαθορισμένο ραντεβού.

Έτσι κανόνισαν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση στο διαμέρισμα όπου ζει το ζευγάρι, χωρίς φυσικά να ενημερώσουν τον 54χρονο. Ο απατημένος άνδρας τους έκανε τσακωτούς και τότε ήταν που τυφλώθηκε από οργή. Έσπασε το πόδι ενός τραπεζιού και άρχισε να ξυλοκοπά με λύσσα τον νεαρό που βρήκε στο κρεβάτι του με τη σύντροφό του.

Μετά την επίθεση το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χαροπαλεύοντας ενώ ο 54χρονος που τον συνέλαβαν ανέφερε ότι έκανε ό,τι έκανε μιας και πίστευε ότι ο άνδρας βίαζε τη γυναίκα του. Η ίδια του η σύντροφος ωστόσο φρόντισε να τον διαψεύσει, η οποία αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς ότι η επαφή της με το θύμα ήταν συναινετική και ότι ο σύντροφός της ενήργησε έτσι από ζήλια.