Ο John Walker από τη Βόρεια Καρολίνα βρήκε μια μέρα κάτω από το κρεβάτι του ένα αεροπορικό εισιτήριο της United Airlines από το 1998.

Εκείνη τη χρονιά, στις 31 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, ήταν να ταξιδέψει από το Νάσβιλ στο Σακραμέντο, μόνο που δεν πήγε ποτέ.

Και σήμερα, 19 χρόνια αργότερα, είδε με μεγάλη έκπληξη την αεροπορική να του επιτρέπει να το εξαργυρώσει!

Όπως μεταδίδει το WFMY2, η United Airlines είχε δώσει από τότε στον κάτοχο ένα voucher, το οποίο είχε ξεχάσει εντελώς. Μόνο που σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας, μπορούσε να το εξαργυρώσει ή να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς χρονικό όριο. Και αυτό το «πάντα» που έγραφαν στους κανονισμούς ήταν πράγματι αυτό, πάντα!

fhiworeh2

Η όλη επιχείρηση δεν έγινε φυσικά χωρίς περιπέτειες, καθώς κανείς στη United Airlines (η οποία πτώχευσε μάλιστα το 2010) δεν ήξερε τι να κάνει με το παμπάλαιο εισιτήριο. Ήταν μάλιστα τυπωμένο σε χαρτί, κάτι που έχει σταματήσει εδώ και καιρό να κάνει για τους πελάτες της.

Παρά ταύτα, τίμησαν την παλιά συμφωνία και του πίστωσαν τα 378 δολάρια για να πάει όπου θέλει εντός ΗΠΑ. Μόνο που ο John δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού ακριβώς θέλει να πάει…