Μια γυναίκα πιάστηκε με τόνους ανατριχιαστικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, αν και δεν είχε μείνει μόνο εκεί.

Η 41χρονη Michaela Sheldrake περιέγραψε στο δικαστήριο του Λιντς τον εαυτό της ως «τέρας», αφού όχι μόνο διακινούσε παιδική πορνογραφία, αλλά είχε στην κατοχή της 356 άσεμνες φωτογραφίες από ένα 16χρονο κορίτσι που έστελνε σε φίλους και ομοϊδεάτες της.

Η γυναίκα αποδέχτηκε τις κατηγορίες για τα εννέα αδικήματα που τη βάραιναν, αφού έβαζε ακόμα και παιδιά να επιδίδονται σε σεξουαλικές δραστηριότητες, τις οποίες κινηματογραφούσε και διακινούσε online.

dgjfidop1

Η δικαστίνα Sally Cahill της είπε: «Λέγεται προς υπεράσπισή σου ότι έχεις δείξει μεταμέλεια. Πρέπει ωστόσο να πω ότι, διαβάζοντας τις αναφορές και εξετάζοντας τα πειστήρια, ότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις γι’ αυτό σε σχέση με τα θύματά σου. Συνειδητοποίησες απλώς τις επιπτώσεις της συμπεριφοράς σου και αυτές οι επιπτώσεις είναι σοβαρές. Κατά τη δική μου γνώμη, δεν έχεις δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας».

Οι συγγενείς πάντως των ανήλικων θυμάτων της δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την ποινή των 7 ετών, ζητώντας ισόβια κάθειρξη για την παιδόφιλη. «Κλείστε τη πίσω από τα κάγκελα για το υπόλοιπο της ζωής της», καλούσε ένας πατέρας από το ακροατήριο…