Μόνο η λέξη σοκ μπορεί να περιγράψει τις λεπτομέρειες που περικλείονται σε ένα εξαιρετικά άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στην πόλη Καμακάρι της Βραζιλίας.

Ένα ζευγάρι, η 44χρονη Cristina Amaral και ο 57χρονος σύζυγός της Juvenal υπέμειναν για ώρες, κοντά στις 24, τα βασανιστήρια μιας συμμορίας ληστών. Δεν μπορούσε κανείς, ωστόσο, να φανταστεί το μέγεθος της θηριωδίας που θα γινόταν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού. Το άτυχο ανδρόγυνο φέρεται να έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεών τους, όταν αρνήθηκε να τους δώσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού τους, ενώ -όπως έκανε γνωστό η αστυνομία της Μπαχία- από τη 44χρονη έλειπαν ζωτικά όργανα.

ohnfido1

Σύμφωνα με τις δηλώσεις επικεφαλής της αστυνομίας, βίασαν την άτυχη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του άτυχου συζύγου της, στη συνέχεια αφαίρεσαν τα γεννητικά της όργανα και έφαγαν κομμάτια από το σώμα της. Ο κανιβαλισμός των θυμάτων, όπως είπε η αστυνομία, είναι «μέρος του τελετουργικού της συμμορίας». Έπειτα οι κανίβαλοι έδειραν και μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον άτυχο 57χρονο.

Οι δράστες, ένας 29χρονος, ένας 25χρονος και 3 ανήλικοι, 13, 14 και 16 ετών, συνελήφθησαν μετά από μία ανώνυμη πληροφορία. ohnfido2

«Πολλά ζωτικά όργανα των νεκρών λείπουν, κυρίως από τη γυναίκα, όπως οι ωοθήκες της και οι σάλπιγγες της. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται αυτά τα τμήματα του κορμιού τους, αλλά οι ιατροδικαστές εντόπισαν ότι υπάρχουν σημάδια κοπής του δέρματος τους μέχρι το κόκαλο που έχουν προέλθει ενδεχομένως από δόντια.  Δεν μπορούμε ακόμα να είμαστε σίγουροι αν αυτά έγιναν όσο ήταν ζωντανοί ή μεταθανάτια. Οι δράστες γνώριζαν την καθημερινότητα του ζευγαριού, καθώς η γιαγιά του ενός συλληφθέντα εργαζόταν στο σπίτι τους ως καθαρίστριά τους», σχολίασε η εκπρόσωπός της αστυνομίας στα ΜΜΕ, όπως ανέφερε το ibtimes.co.uk.

ohnfido3