Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κάνει το γύρο του διαδικτύου αυτή τη φορά με μία «αστεία» αφορμή. Αν και σύμφωνα με τους ψυχολόγους οι φορείς της ενδοοικογενειακής βίας δεν χρειάζονται κάποιον σοβαρό λόγο για να βγάλουν την οργή τους πάνω σε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους. Για την παρακολούθηση ενός reality ωστόσο δεν είχαμε ξαναδιαβάσει.

Η μητέρα τριών παιδιών, Σούζαν Χιλ, από το Μάντσεστερ έμεινε νοσηλευόμενη σε άσχημη κατάσταση από τα χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγός της λόγω της επιλογής προγράμματος στην τηλεόραση. Η Χιλ ήθελε να δει το γνωστό reality Britain’s Got Talent. Κάτι που εξόργισε τον άνδρα που είχε γνωρίσει και παντρευτεί μέσα από πλατφόρμα γνωριμιών στο ίντερνετ, ο οποίος εξαπέλυσε ακραία επίθεση εναντίον της.

Την έδεσε με καλώδιο, της χτυπούσε το πρόσωπο με βία, το λαιμό και το πρόσωπο, την έβαλε μέσα σε ένα σλίπινγκ μπαγκ και την άφησε αναίσθητη να τη βρει ο γιος της. Όπως ανέφερε η Dailymail, η άτυχη γυναίκα έμεινε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να ανοίξει καν τα μάτια της γιατί ήταν πρησμένα.

Ο άνδρας της που συνελήφθη αντιμετωπίζει φυλάκιση μέχρι τρία χρόνια καθώς είναι υπότροπος για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες.