Πολλά παράδοξα κι απρόσμενα μπορούν να συμβούν σε έναν τοκετό, αλλά το να εμφανιστεί ο γιατρός ντυμένος Τζόκερ- τον χαρακτήρα από τον Μπάτμαν- είναι αναμφίβολα από τα πιο ασυνήθιστα.

Αυτό συνέβη ωστόσο σε ζευγάρι από το Τενεσί, που μετρούσε αντίστροφα για τη γέννηση της κόρης του.

Η πιθανή ημερομηνία τοκετού ήταν στις 5 Νοεμβρίου αλλά το κοριτσάκι αποφάσισε να αντικρίσει τον κόσμο λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα ανήμερα του Χάλοουιν. Το αποτέλεσμα ήταν οι ευτυχείς γονείς Britanny και Justin Selph να φτάσουν στην κλινική του Νάσβιλ και να βρουν τον μαιευτήρα της μέλλουσας μητέρας ντυμένο… Τζόκερ.

«Η γυναίκα μου ξύπνησε το πρωί της 31 Οκτωβρίου και της είχαν σπάσει τα νερά» αφηγείται ο Justin Selph. Έτσι, πήγαν στην κλινική νωρίτερα και πέτυχαν τον γιατρό-Τζόκερ. «Δεν μπορούσαμε παρά να γελάσουμε όταν τον είδαμε να μπαίνει στο δωμάτιο» συνεχίζει, «η γυναίκα μου, που έχει χιούμορ, θεώρησε ξεκαρδιστικό το να έχει έναν τέτοιο μοναδικό τοκετό!»

Ο μαιευτήρας προθυμοποιήθηκε να πάει σπίτι του να αλλάξει, καθώς το μωρό δεν αναμενόταν να γεννηθεί παρά μερικές ώρες αργότερα. Ωστόσο το ζευγάρι επέμεινε να μείνει με τη στολή του.