Η στύση για πολλούς άνδρες θεωρείται το ιερό δισκοπότηρο της απόλαυσης. Μία συνθήκη που συνήθως είναι συνώνυμη με την ευχαρίστηση, για έναν 52χρονο από την Ταϊβάν ισοδυναμούσε με την απόλυτη κόλαση. Ο άτυχος άνδρας είχε μία βασανιστική στύση, συνεχόμενα, για μία ολόκληρη εβδομάδα, κάτι που του προξενούσε αφόρητους πόνους.

Εν τέλει δεν άντεξε άλλο και πήγε στο νοσοκομείο ώστε να πάρει τη βοήθεια των γιατρών. Εκεί εξήγησε πως η στύση προήλθε από κάποιο τυχαίο γεγονός και όχι από σεξουαλική διέγερση.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται ότι έχει κάποια φοβία με τους γιατρούς και τα νυστέρια και έτσι υπέμεινε το μαρτύριο για εφτά ολόκληρες μέρες μέχρι ο πόνος να γίνει πραγματικά αβάσταχτος.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι ανακάλυψαν ότι η στύση είχε προκληθεί από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη σε προχωρημένο στάδιο. Ο 52χρονος γνώριζε την πάθηση τρία χρόνια, ωστόσο, αποφάσισε να αγνοήσει τελείως το πρόβλημα και να μην υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης της κύστης, γιατί όπως είπε «δεν ήθελε να ουρεί σε μια σακούλα για το υπόλοιπο της ζωής του».

Η απόφασή του αυτή, ωστόσο, παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, αφού ο πριαπισμός θεωρείται άκρως επικίνδυνος όταν ξεπερνά τις 4 ώρες, πόσο μάλλον όταν φτάνει σε διάρκεια τη μία εβδομάδα.

Μετά τον ακρωτηριασμό του πέους του, ο άνδρας θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, μόλις κριθεί ικανός να αντέξει τα δυνατά φάρμακα.