Είναι γνωστό το νέο τρεντ των νεαρών γυναικών από τις χώρες της Άπω Ανατολής να ταξιδεύουν μέχρι τη Νότιο Κορέα ώστε να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στα πρόσωπά τους. Κυρίως λόγω φθηνών τιμών. Τρεις φίλες λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι. Και εν τέλει τα κατάφεραν μιας και μετά το χειρουργείο ήταν όλες αγνώριστες. Ωστόσο όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο για να γυρίσουν στη χώρα τους κατάλαβαν πως… παραήταν αγνώριστες.

Μπορεί να πήγαν όλα πήγαν καλά με το νυστέρι του χερούργου, ωστόσο όλα πήγαν στραβά κατά την επιστροφή τους. Οι γυναίκες εμφανίστηκαν με επιδέσμους στο αεροδρόμιο και σίγουρα δεν έμοιαζαν σε καμία περίπτωση στις φωτογραφίες που έχουν στα διαβατήριά τους.

sduilfhsd3

Έτσι, τους απαγόρεψαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο κι έμειναν καθηλωμένες, αφού δεν είχαν κάποιο έγγραφο που να διαπιστώνει πως είναι αυτές. Τα ΜΜΕ της Κίνας αναφέρουν πως δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν τις αρχές της Νοτίου Κορέας για την ταυτότητά τους και να μπορέσουν να ταξιδέψουν κανονικά.

sduilfhsd2

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.