Αντιμέτωπη με μία τραγωδία, παρότι είναι από τους τυχερούς που επέζησαν από το μακελειό στο Λας Βέγκας, είναι η εικονιζόμενη Heather Melton. Κι αυτό γιατί σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία του 29χρονου συζύγου της Sonny, ο οποίος έπεσε νεκρός προσπαθώντας να την προστατεύσει.

Ο Sonny Melton ήταν από τα πρώτα θύματα των τυφλών πυρών σε συναυλία κοντά στο ξενοδοχείο Mandalay, στη διάρκεια του φεστιβάλ Route 91 Harvest.

Η Heather επιβίωσε καθώς ο άνδρας της την προστάτευσε από τις σφαίρες. «Μου έσωσε τη ζωή. Με άρπαξε και άρχισε να τρέχει και τότε ένιωσα να δέχεται σφαίρα στην πλάτη» δήλωσε στην εφημερίδα Mirror. «Θέλω όλοι να μάθουν πόσο καλόκαρδος άνθρωπος ήταν… αλλά αυτή τη στιγμή μετά βίας ανασαίνω».

Το ζευγάρι ζούσε στο Τένεσι όπου ο Melton εργαζόταν ως νοσοκόμος στα Επείγοντα του Henry County Medical Center. Η γυναίκα του είναι χειρουργός και εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.