Το κοινωνικό δίκτυο Reddit επέλεξε ένας ύποπτος δολοφονίας για να ομολογήσει τον θάνατο της συντρόφου του.

Ο 24χρονος Agar Hassan ενημέρωσε τους χρήστες ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη Melinda Vasilije στο διαμέρισμά της λέγοντας απλώς: «Το έκανα». Είπε πάντως στους άλλους Redditors ότι το έκανε σε νόμιμη αυτοάμυνα.

Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι RedasBlue101, ο άντρας αποκάλυψε πληροφορίες που μόνο εκείνος θα μπορούσε να ξέρει, αν και το post κατέβηκε τελικά από το κοινωνικό δίκτυο, όπως ήταν φυσικό.

Μετά την αποκάλυψη, η αστυνομία κήρυξε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος πρέπει να εγκατέλειψε τις ΗΠΑ μετά το τραγικό γεγονός.

«Ήταν περισσότερα από απλή κοπέλα, η μέλλουσα αρραβωνιαστικιά μου, ήταν τα πάντα για μένα», έγραψε ο RedasBlue101: «Ό,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν εντελώς τραγικό». Ο άντρας περιγράφει το πώς πήγε στο διαμέρισμα της κοπέλας τον Απρίλιο για να συζητήσουν τα προβλήματά τους, δεν τα βρήκαν όμως.

mmfefefsgdgkkkgkgofg1

Μερικές εβδομάδες αργότερα είπαν να κάνουν άλλη μια προσπάθεια: «Αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε… και τελικά αποφασίσαμε ότι άξιζε να προσπαθήσουμε ακόμα μια φορά», λέει στο post του, όταν και τα πράγματα θα έπαιρναν μια περίεργη τροπή. Ο Agar εξομολογήθηκε πως αποκάλυψε στη σύντροφό του ότι έβλεπε κι άλλες γυναίκες, όταν η Melinda «φρίκαρε»: «Σχεδόν από το πουθενά, πιάνει ένα μαχαίρι από τον νεροχύτη. Έρχεται καταπάνω μου με όλη της τη δύναμη στοχεύοντας στο πρόσωπό μου. Της είπα να σταματήσει. Δεν το έκανε. Φρίκαρα. Ήμουν τρομαγμένος, σε κατάσταση σοκ».

«Από το σοκ και τον τρόμο έπιασα ένα [μαχαίρι]», λέει ο άντρας μόλις κατάλαβε πως η γυναίκα σκόπευε να τον μαχαιρώσει. «Τη χτύπησα με αυτό, σχεδόν τυφλά. Αρκετές φορές. Δεν ξέρω τι έγινε. Ήμουν σε σύγχυση, σοκ και τρόμο. Δεν είχα πρόθεση να γίνει ό,τι έγινε. Όταν έφυγα, πίστεψα αλήθεια ότι είχε πεθάνει. Τότε κοίταξα το αίμα, πανικοβλήθηκα και το έβαλα στα πόδια».

mmfefefsgdgkkkgkgofg12

Το ζευγάρι ήταν μαζί στη ζωή για κάνα χρόνο και είχαν συζητήσει ακόμα και για γάμο και παιδιά, σύμφωνα πάντα με τον Hassan.