Η 4χρονη Nora φόρεσε το νυφικό της μαμάς και πόζαρε στο φακό με το χαμόγελο στα χείλη. Τι κι αν της ήταν μεγάλο; Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της μαμάς της φύγει από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Η Amber Davis έφυγε σε ηλικία 27 ετών, αφού διαγνώσθηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά, 4, 3 και 8 ετών αντίστοιχα.

Η άτυχη κοπέλα απλό τη Βόρεια Καρολίνα, ζήτησε από μία οικογενειακή της φίλη, την Heidi Spillane, να της υποσχεθεί ότι θα φωτογράφιζε την κόρη της Nora να φοράει το νυφικό που φόρεσε εκείνη την ημέρα του γάμου της και θα την φωτογράφιζε.

girkaslad4

Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε. Σύμφωνα με την Mirror, η μικρή φωτογραφήθηκε φορώντας το νυφικό της μαμάς σε μία σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες τις οποίες όμως η μαμά της δεν πρόλαβε να δει.

girkaslad5

Η φωτογράφος είπε ότι όταν έκανε την οικογενειακή φωτογράφιση δεν ήξερε ότι η ασθένεια της φίλη της ήταν σε τελικό στάδιο.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν αντίκρισε την μικρή στο νυφικό της μαμάς της:

«Όταν είδα την Nora να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη  φορώντας το νυφικό της μαμάς της, τα κοσμήματα που φορούσε εκείνη τη μέρα και να κρατάει ένα μπουκέτο λουλούδια, συγκινήθηκα. Η Nora ήταν ίδια η πανέμορφη μαμά της. Ξεκίνησα να βγάζω τις φωτογραφίες για να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Την ίδια στιγμή παρατήρησα πόσο περήφανη και ενθουσιασμένη ήταν η μικρή μέσα στο νυφικό της μαμά της».

girkaslad2

Η Amber Davis πέθανε μία εβδομάδα μετά τα 27α γενέθλιά της πέρυσι τον Ιούλιο.

girkaslad6 girkaslad3