Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η πρώην Playmate Dani Mathers καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο να δει τον εαυτό της να περνά το κατώφλι της φυλακής. Ο λόγος είναι ένα λάθος το οποίο θα πληρώσει ακριβά καθώς  στα μέσα του Ιουλίου του, φωτογράφησε μια γυμνή γυναίκα εν αγνοία της, στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου LA Fitness και μοιράστηκε την εικόνα στον λογαριασμό της στο Snapchat.

Η 29χρονη ανέβασε τη φωτογραφία με την ακόλουθη προκλητική λεζάντα «Αφού αναγκάστηκα να δω αυτό το θέαμα, τότε θα αναγκαστείς κι εσύ», ενώ στο φακό πόζαρε και εκείνη με μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπό της.

Για κακή της τύχη, η αστυνομία αναζήτησε και εντόπισε την γυναίκα – είναι γύρω στα 70-, και είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τις αρχές για τη δίωξη του μοντέλου. Οι αρχές της πρότειναν  να υποβάλει μήνυση για διανομή εικόνων προσωπικού χαρακτήρα, αδίκημα το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης έως και έξι μηνών.

Το ατόπημα της νεαρής, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς αντί να καταφέρει να «γελοιοποιήσει» το σώμα της ηλικιωμένης κατάφερε να στρέψει δεκάδες χρήστες του διαδικτύου εις βάρος της.

Πάντως, ζήτησε συγνώμη μέσω των social media, αλλά μάλλον ελάχιστοι πείστηκαν για την μεταμέλειά της.

mdada1 mdada2