Ένας έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο γέμισε ένα στάδιο με 10.500 αρκουδάκια προς τιμήν της 15χρονης φίλης του που έχασε τη ζωή του.

Ο 14χρονος Aidan Jackson έβαλε στον εαυτό του μια αποστολή, να γεμίσει ένα στάδιο με πάνινα και χνουδωτά παιχνίδια για να συγκεντρώσει χρήματα για ένα ίδρυμα προς τιμήν του κοριτσιού που πέθανε.

Χρειάστηκαν οκτώ ώρες από τις 9 το πρωί έως τις 15:00 για να βάλει κάθε αρκουδάκι που είχε συλλέξει από καλοθελητές σε όσες περισσότερες θέσεις μπορούσε να γεμίσει. Μερικά λούτρινα μάλιστα έφτασαν και από πολύ μακριά όπως από την Κίνα. «Η αδελφή μου ήταν στην Κίνα εκείνο το χρονικό διάστημα και έλεγε σε άλλους ανθρώπους γι’ αυτό που έκανα.

arkoydakia2

Ένας καθηγητής της, είπε σε όλους να αγοράσουν αρκουδάκια και έτσι συγκέντρωσα ακόμη περισσότερα» δήλωσε μεταξύ άλλων το αγόρι. Πρόσθεσε ότι η φίλη του, Olivia αγαπούσε τα λούτρινα και σίγουρα θα της άρεσε αν μπορούσε να τα δει στην πραγματικότητα.

arkoydakia3

Μια γυναίκα από τους ανθρώπους που έκαναν δωρεές χάρισε μάλιστα 500 λούτρινα για να βοηθήσει τη συλλογή του. Επιπλέον ο ίδιος έχει φτιάξει και μια σελίδα οικονομικής ενίσχυσης για όποιον μπορεί με χρήματα να βοηθήσει.

arkoydakia4

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε από την οικογένεια του κοριτσιού και από την ίδρυσή του δωρίζει εξοπλισμό σε νοσοκομεία έχοντας ως στόχο να κάνει ακόμη περισσότερα. Ο έφηβος συγκέντρωσε επίσης άλλες 6.500 λίρες κολυμπώντας για φιλανθρωπικό σκοπό κολυμπώντας για μια μεγάλη απόσταση. Θέλει με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη φίλη του που έφυγε νωρίς από τη ζωή.

arkoydakia1