Την ιδιαίτερη ιστορία του καθηγητή Μαθηματικών, Ari Nagel, παρουσιάζει η New York Post, καθώς ο άντρας έχει αποκτήσει 22 παιδιά, δίνοντας το σπέρμα του σε γυναίκες που δεν θέλουν να απευθυνθούν σε τράπεζα σπέρματος, που κοστίζει εκατοντάδες δολάρια!

Είναι ο «νούμερο ένα μπαμπάς» για ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών και single γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν παιδί χωρίς τα έξοδα μιας τράπεζας σπέρματος, σύμφωνα με την εφημερίδα, με τον ίδιο να δηλώνει «Είναι πολύ εύκολο για μένα»!

Το μεγαλύτερο παιδί του καθηγητή είναι 12 ετών τον οποίο «συνέλαβε» μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιδιά έγιναν με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος.

Περίπου τις μισές φορές, παρέχει το σπέρμα του με… τον παραδοσιακό τρόπο. Μερικές φορές, μια ομοφυλόφιλη που θέλει να συλλάβει, θα πλαγιάσει μαζί του, ενώ η παρτενέρ της θα βρίσκεται δίπλα της στο κρεβάτι για ψυχολογική υποστήριξη την ώρα που η γυναίκα θα έχει σεξουαλική επαφή με τον Nagel.

«Δεν είχε κοιμηθεί ποτέ με άντρα, οπότε η σύντροφός της στο κρεβάτι της κρατούσε το χέρι. Μπορεί να είναι λίγο επώδυνο, αλλά μετά από μερικές φορές, είναι άνετες να το κάνουν μόνες τους», σημειώνει. Άλλες φορές, παρέχει το σπέρμα του στο κυπελλάκι, το οποίο και προτιμά.

Συχνά χρησιμοποιεί δημόσιες τουαλέτες, όπως αυτές των Starbucks , προκειμένου να συλλέξει το σπέρμα του και κατόπιν να το παραδώσει στις γυναίκες.

«Δεν θες να το κάνεις σε κάποια (τουαλέτα) την ώρα που οι άνθρωποι θα χτυπούν», δηλώνει. Προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στο σπίτι του, όμως η μελλοντικές μητέρες αισθάνονται πιο άνετα να τον συναντούν σε δημόσιο χώρο.

Αφότου επιλέξουν την τοποθεσία, ο Nagel θα πάει στις τουαλέτες, όπου θα αυνανιστεί βλέποντας πορνό στο iPhone του και θα εκσπερματώσει σε ένα ειδικό δοχείο το οποίο κατόπιν θα δώσει στις γυναίκες. Αυτές θα πάνε στις γυναικείες τουαλέτες και θα το τοποθετήσουν στη μήτρα τους.

«Μπορώ να το κρατήσω εκεί για 12 ώρες» λέει η Dege, μια 40χρονη ομοφυλόφιλη από το Μπρονξ που ήταν μια από τις γυναίκες που συνάντησαν τον Nagel. Ο χρόνος, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, είναι κρίσιμος καθώς ο καθηγητής αποδεικνύεται ιδιαίτερα γόνιμος, κάτι που αποδίδεται στην πυκνότητα του σπέρματος: 85 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο.

Ο Nagel έχει στο Facebook ένα άλμπουμ με φωτογραφίες των παιδιών του, καθώς συχνά πηγαίνει για να τα κρατήσει, ενώ παρευρίσκεται στα γενέθλιά τους.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το όνομά του εμφανίζεται στα πιστοποιητικά γεννήσεων μόνο των μισών απογόνων του.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα καθώς οι πρώτες 5 γυναίκες στις οποίες έδωσε το σπέρμα του, τον μήνυσαν για την υποστήριξη των παιδιών και σχεδόν ο μισός του μισθός δίνεται για την υποστήριξη των παιδιών. «Δεν ξέρω τι είναι πιο εντυπωσιακό: αυτές οι 5 που με μήνυσαν ή οι 17 που δεν το έκαναν», ομολογεί ο ίδιος. «Όλες γνώριζαν πως δεν υπήρχαν οικονομικές υποχρεώσεις από τη μεριά μου. Όλες είχαν υποσχεθεί εκ των προτέρων πως δεν θα με μηνύσουν», προσθέτει.

kids2 kids3 kids4 kids5