Οι εικόνες δείχνουν πώς έγινε μια λευκή Ferrari 458 Spider όταν το νεόνυμφο ζευγάρι που επιβιβαζόταν σε αυτό την έριξε πάνω σε έναν τοίχο στο Lancashire, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το πολυτελές όχημα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που διοικείται από τον 21χρνο Aleem Iqbal και τον πατέρα του και η οποία (εταιρεία) νοικιάζει τα πανάκριβα αυτοκίνητα σε νεόνυμφους για την ημέρα του γάμου τους.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε από την τοπική αστυνομία δείχνει το όχημα, το οποίο έχει διαλυθεί εντελώς στο μπροστινό του μέρος, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός όσων επέβαιναν στο ακριβό αυτοκίνητο. Ο πατέρας του Iqbal, στον οποίο ανήκει εταιρεία, είχε αρκικά ιδρύσει την Platinum Executive Travel, η οποία προσφέρει Rolls-Royce, Lamborghini, Ferrari και Bentley μοντέλα προς ενοικίαση στο Μπέρμιγχαμ. Η ιστοσελίδα προσφέρει αυτοκίνητα προς ενοικίαση για γάμους και εταιρικές εκδηλώσεις, και με οδηγό γι’ αυτά και οι τιμές ενοικίασης είναι περίπου 600 λίρες την ημέρα.

Τα πολυτελή οχήματα διαθέτουν τις δικές τους χαρακτηριστικές πινακίδες κυκλοφορίας, όπως έχει και η Ferrari που ενεπλάκη στο συγκεκριμένο τροχαίο. Ο νεαρός ιδιοκτήτης της εταιρείας έγραψε μάλιστα για το συμβάν στο twitter ότι τουλάχιστον οι κάτοικοι στην περιοχή θα έχουν κάτι να συζητάνε για τις επόμενες εβδομάδες καθώς δεν είναι ένα συμβάν που βλέπει κανείς συχνά και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα. Δεν οδηγούσα εγώ και κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα» ενώ το αυτοκίνητο θα επισκευαστεί και θα επιστρέψει στα «καθήκοντά» του σε τρεις εβδομάδες.

Το πανάκριβο λευκό όχημα, τράβηξε, όπως ήταν λογικό τα βλέμματα των περαστικών που το φωτογράφιζαν ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι θα θυμάται για χρόνια το περιστατικό του γάμου του. Το σημαντικό όπως τόνισε και ο ιδιοκτήτης είναι ότι δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός.

alalsdkajsd1 alalsdkajsd2 alalsdkajsd3 alalsdkajsd4