Σε αλλαγή πορείας και έκτακτη προσγείωση υποχρεώθηκε ένα αεροπλάνο της United Airlines στην πτήση από το Χιούστον προς το Σαν Φρανσίσκο, όταν ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Όπως ανέφερε Daniel Jiron, εκπρόσωπος του αεροδρομίου, «η πτήση 1614 της United Airlines με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Albuquerque International Sunport κατόπιν ενημέρωσης του πιλότου, ότι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έπεσε αναίσθητος κατά την διάρκεια της πτήσης».

Ο συγκυβερνήτης βγήκε από το αεροπλάνο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ή για τους λόγους που οδήγησαν στην λιποθυμία του.

Από πλευράς της η αεροπορική εταιρεία δήλωσε πως η πτήση συνεχίστηκε προς το Σαν Φρανσίσκο, ώστε όλοι οι επιβάτες να μεταφερθούν στο αρχικό προορισμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναγκαστική προσγείωση αυτή συνέβη μια μέρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός πιλότου των αερογραμμών American Airlines κατά τη διάρκεια πτήσης.