Τριάντα περαστικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους σε δρόμο του Λονδίνου προκειμένου να σηκώσουν ένα ταξί που είχε χτυπήσει μια γυναίκα, εγκλωβίζοντάς την κάτω από το όχημα.

Το ατύχημα συνέβη σύμφωνα με την Telegraph στην King William Street στη βρετανική πρωτεύουσα. Η αυτόπτης μάρτυρας Laura Fares είδε τους νοσηλευτές και τον οδηγό ταξί να περιμένουν για βοήθεια καθώς δεν μπορούσαν να μετακινήσουν τη γυναίκα.

«Είχαν τοποθετήσει πάνω της μια κουβέρτα κι ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι της. Εκείνη είχε μελανιάσει και ανοιγόκλεινε τα μάτια της, ήταν σε μια κατάσταση που είχε τις αισθήσεις της αλλά όχι πλήρως. Ήταν όμως ζωντανή», περιγράφει η Fares, «τότε εγώ ρώτησα ‘δεν θα πάρουμε το αυτοκίνητο από πάνω της; Είναι ζωντανή’».

Κι έτσι άρχισε να φωνάζει τους περαστικούς να βοηθήσουν να σηκωθεί το ταξί.

Στην προσπάθεια συμμετείχε ακόμα κι ένα γκρουπ Ισπανών τουριστών που περνούσαν από το σημείο. Τρία λεπτά μετά, η προσπάθειά τους είχε αποτέλεσμα.

Η κοπέλα ήταν χλωμή αλλά ζωντανή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο