Ο Francis Tshibangu και η σύζυγός του Arlette δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν οι γιατροί στο μαιευτήριο τους έδειξαν το γιο που έφεραν στον κόσμο. Ο ίδιος μάλιστα εξομολογείται ότι οι γιατροί με το που αντίκρισαν το μωρό κοιτάχτηκαν με έκπληξη και πίστευαν πώς «έπαιζε κάτι άλλο».

«Εγώ κοιτάχτηκα με τη γυναίκα μου και ήξερα ότι παρόλο που το χρώμα του μωρού δεν ήταν το ίδιο με το δικό μας, αυτό το παιδί είχε το αίμα μας. Δε μπορώ να πω ότι δεν ξαφνιάστηκα, αλλά όταν έσκυψα να τον φιλήσω είδα ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν σαν τα δικά μου και της Arlette. Έχει τη μύτη μου και τα χείλη της γυναίκας μου».

Ο μικρούλης Daniel γεννήθηκε με λευκή επιδερμίδα και ξανθά μαλλιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, αλλά δεν είναι αλμπίνος.

«Ο κόσμος στο δρόμο μας κοιτάζει περίεργα. Το πιο πιθανό είναι ότι μερικοί από αυτούς σκέφτονται μέχρι και πως το κλέψαμε. Για εμάς το χρώμα του δέρματός του δεν είναι σημαντικό. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι ότι είναι υγιής» είπε.Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.