Η ιταλική αστυνομία, κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, κατάφερε να συλλάβει τον Μάριο Κατερίνο, 54 χρόνων, από τα κύρια στελέχη της Καμόρρα, της μαφίας της Νάπολης.

Ο Κατερίνο ανήκε στην φατρία των Καζαλέζι (που ελέγχει μεγάλο μέρος του εμπορίου ναρκωτικών σε όλη την Ιταλία) έχει καταδικασθεί σε ισόβια και θεωρείται ένας από τα πιο αδίστακτα μέλη του οργανωμένου εγκλήματος.

Πηγές της ιταλικής αστυνομίας, κάνουν λόγο για «σούπερ κίλερ» και υπογραμμίζουν, παράλληλα, ότι ο Κατερίνο ήταν δεξί χέρι του αδιαμφισβήτητου αρχηγού των «Καζαλέζι», Φραντσέσκο Σκιαβόνε, γνωστού ως «Σάντοκαν», που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές «Όπερα» του Μιλάνου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην τοποθεσία Καζάλ Ντι Πρίντσιπε, κοντά στην πόλη Αβέρσα. Ο μαφιόζος, φυγόδικος εδώ και έξι χρόνια, κρυβόταν μέσα σε σπίτι, στο οποίο μπορεί, να εισέλθει, κανείς, μόνον από είσοδο που βρίσκεται σε εσωτερική αυλή. Οι τριάντα άνδρες της αστυνομίας που πήραν μέρος στην επιχείρηση εντόπισαν την κατοικία, χάρη και στην βοήθεια ελικοπτέρου.