Ο Ουαέλ Γόνεμ, διευθυντής μάρκετινγκ της Google στη Μέση Ανατολή και ήρωας της αιγυπτιακής επανάστασης των αρχών του χρόνου, κατατάσσεται από σήμερα πρώτος στον κατάλογο του αμερικανικού περιοδικού Time με τις προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή το 2011.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο αμερικανός οικονομολόγος τιμημένος με το βραβείο Νόμπελ της Οικονομίας, Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο οποίος προηγείται κατά πολύ του ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, που κατατάσσεται ένατος, αμέσως μετά από την γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ (8η) και του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ (7ος).

Ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ που τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για το ρόλου του στην ταινία «Ο λόγος του βασιλιά» βρίσκεται στην έκτη θέση.

Στον κατάλογο των εκατό προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κατατάσσεται 32ος πολύ πιο μπροστά από τον αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα που καταλαμβάνει την 86η θέση, ενώ η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα βρίσκεται επικεφαλής και των δύο προέδρων, στην 22η θέση.

Την 38η θέση καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο Σάιφ Αλ Ισλάμ -γιος του Μουάμαρ Καντάφι- την 47η θέση, ο γάλλος ακροδεξιός πολιτικός, Ζαν Μαρί Λεπέν την 71η θέση και στην τελευταία εκατοστή θέση η τραγουδίστρια και ποιήτρια, Πάτι Σμιθ.