Τις εντυπώσεις έκλεψε ο πανύψηλος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάιρον, που έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση δίπλα στην πανέμορφη μητέρα του, Μελάνια.

Η οικογένεια του πρώην πρόεδρου της Αμερικής παρουσιάστηκε για το πασχαλινό γεύμα στο Mar-a-Lago την Κυριακή και ο 18χρονος Μπάιρον, με το ύψος του να ξεπερνά τα δύο μέτρα, επισκίασε την 53χρονη μητέρα του. Ο γιος του Τραμπ φορούσε ένα κοστούμι με κίτρινη γραβάτα, ενώ το πρώην μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ λευκό φόρεμα και ανοιχτές ροζ γόβες στιλέτο.

Οι δύο τους απουσιάζουν από την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, όμως πήγαν στο σπίτι του στην Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα.

Η εμφάνιση της οικογένειας ήρθε λίγο μετά τη δημοσίευση ενός μηνύματος με ευχές για το Πάσχα από τον Τραμπ, το οποίο περιλάμβανε επιθετικές ευχές για εκείνους στο υπουργείο Δικαιοσύνης που προσβλέπουν και εποπτεύουν τις τέσσερις εν εξελίξει ποινικές υποθέσεις του, όπως αναφέρει η «New York Post».

Η πρώην πρώτη οικογένεια είχε εμφανιστεί μαζί δημόσια τελευταία φορά στην κηδεία της μητέρας της Μελάνια, Άμαλια Κναβς, τον Ιανουάριο.