Η αστυνομία κατάσχεσε 72 πυροβόλα όπλα από το σπίτι του Αλέν Ντελόν, στο Ντουσί-Μονκορμπόν της Γαλλίας. Στο σπίτι του ηθοποιού βρέθηκαν και πάνω από 3.000 σφαίρες ενώ, σύμφωνα με δήλωση του εισαγγελέα «δεν έχει άδεια για κανένα από αυτά τα όπλα».

Η έρευνα διατάχθηκε, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, αφότου ένας δικαστικός υπάλληλος που στάλθηκε στο σπίτι του Αλέν Ντελόν, παρατήρησε ένα όπλο και ειδοποίησε έναν δικαστή.

Ο αλληλοσπαραγμός της οικογένειας Ντελόν

Ο Αλέν Ντελόν κατέθεσε τον περασμένο μήνα μήνυση σε βάρος του γιου του, του Άντονι, έπειτα από μια σοκαριστική συνέντευξη του τελευταίου, ο οποίος κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή του, την Ανούσκα, για «χειραγώγηση» του 88χρονου πατέρα τους, η υγεία του οποίου φθίνει τα τελευταία χρόνια.

Η σπίθα ήταν η συνέντευξη του 59χρονου Άντονι Ντελόν που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Paris Match. Σ’ αυτήν ο γιος του ηθοποιού λέει ότι ο πατέρας του είναι «εξασθενημένος» και «δεν αντέχει πλέον να τον βλέπει έτσι, αδυνατισμένο».

Ο Άντονι Ντελόν ανέφερε ότι έκανε καταγγελία (δήλωση γεγονότων στην αστυνομία, χωρίς κατάθεση μήνυσης) σε βάρος της Ανούσκα, υποστηρίζοντας ότι δεν τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας τους, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το καλοκαίρι του 2019, απέτυχε σε πέντε τεστ για την αξιολόγηση της νοητικής λειτουργίας του μεταξύ 2019-22.