Έρωτας με την πρώτη ματιά αποδείχθηκε η γνωριμία μιας γυναίκας με έναν άνδρα που έχουν διαφορά ηλικίας 20 ετών και χωρίς να γνωρίζει ποσό χρονών είναι, σύναψε σχέση μαζί του, την οποία φοβόταν να αποκαλύψει στη συνέχεια.

Η Mary Beth σε ηλικία 22 ετών γνώρισε τον 42χρονο σύζυγο, όταν εκείνος μπήκε για αγορές στο κατάστημα που εργαζόταν. Αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον της και εκείνη προσπάθησε να τον εξυπηρετήσει, ώστε να μάθει περισσότερα για εκείνον.

Σύμφωνα με την The Sun, από εκείνη τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι, πέρα από ότι η γυναίκα ερωτεύτηκε τον μεγαλύτερο άνδρα. Μετά από μια εβδομάδα εκείνος πήγε ξανά στο μαγαζί, αλλά δεν ήταν μόνος, καθώς έφερε και τη μικρότερη κοπέλα του.

@theagegapcouple

I am also 5’5” and these are the perfect length! If you want to snag a pair, just click the tiktok shop button on this video 💕 #tiktokshopreview #fashion #style #agegap #agegapcouple #agegaprelationship #agegapmarriage #20yeargap #agegaplove #fashionreview #momstyle #fyp

♬ original sound – The Age Gap Couple

Τότε, η Mary ζήτησε από τον διευθυντή του καταστήματος που ήταν φίλος της, να ψαρέψει τον άντρα και έμαθε ότι ήταν στα χωρίσματα. Έτσι, η 22χρονη μίλησε μαζί του και κανόνισαν να βγουν ραντεβού.

Μετά από λίγο καιρό έγιναν επίσημα ζευγάρι και κάποια στιγμή τον ρώτησε πόσο χρονών είναι για να λάβει την απάντηση 42 ετών. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Νόμιζα πως ήταν οριακά 10 χρόνια μεγαλύτερος, όχι 20. Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά τον είχα ερωτευτεί», είπε χαρακτηριστικά η Mary.

Για μερικούς λοιπόν, έκρυβε τη σχέση από τους φίλους της, φοβούμενη τις επικρίσεις και ιδιαίτερα από την οικογένεια της. Τελικά, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να συστήσει τον τότε σύντροφό της, ενώ πλέον είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.