Σε απόγνωση βρίσκεται ένας άνδρας που έγινε πατέρας πρόσφατα, καθώς θεωρεί υπαίτιο τον νεογέννητο γιο του, επειδή δεν μπορεί να κάνει καθημερινό σεξ με τη σύζυγο, που αφοσιώθηκε στην ανατροφή του παιδιού.

Πρόκειται για έναν 30χρονο που είναι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια με τον «εφηβικό του έρωτα», ενώ πριν λίγο καιρό καλωσόρισε τον κόσμο το πρώτο παιδί του. Σύμφωνα με τη Mirror, ο άνδρας εξιστόρησε την ιστορία του σε ανάρτηση στο Reddit και ζήτησε βοήθεια από τους χρήστες.

Με βάση όσα έγραψε, πλέον κάνει σεξ μια φορά το μήνα, χωρίς να γίνεται κάτι τρομερό στο κρεβάτι του. Αντιθέτως, πριν γίνει πατέρας έκανε σεξ κάθε μέρα και με «πολύ άγριο τρόπο».

«Η γυναίκα μου ήταν πάντα όμορφη, αλλά μετά την εγκυμοσύνη κάτι άλλαξε πάνω της και τώρα τη θέλω περισσότερο από ποτέ. Θέλω να κάνουμε σεξ, αλλά είναι συνέχεια κουρασμένη από το παιδί. Νιώθω ότι ο γιος μου, έκλεψε τη γυναίκα μου», έγραψε στην ανάρτηση.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να πάρει διαζύγιο, ώστε να πάει με άλλες γυναίκες, επειδή νιώθει σαν έφηβος και δεν ξέρει τι να κάνει.

Οι χρήστες λοιπόν, επέκριναν έντονα τον πατέρα, αναφέροντας ότι σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και πως είναι λογικό να μειώνεται η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού μετά την έλευση ενός παιδιού.

Παράλληλα, υποστήριξαν πως πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με τον γιο του και να φροντίσει τη σύζυγο, την οποία θεωρούν πως έχει παραμελήσει.