Μια παντρεμένη, 25χρονη καθηγήτρια από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κινδυνεύει με έως και 50 χρόνια φυλάκισης, αφού έκανε σεξ με έναν 14χρονο μαθητή της ακόμα και στο πατρικό του σπίτι, όπου βρέθηκε το DNA της από τα σεντόνια του κρεβατιού του.

Η καθηγήτρια Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν του Hungary Creek Middle School αναμένει την καταδίκη της, αφού δήλωσε ένοχη για τέσσερις κατηγορίες σαρκικής επαφής και μία κατηγορία άσεμνης χειραγώγησης ανηλίκου, σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσε την Τρίτη η εισαγγελέας της κομητείας Χενρίκο, Σάνον Τέιλορ.

«Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-23, η κυρία Τζόρνταν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή της», έγραψε η Taylor. «Σε αρκετές περιπτώσεις, η κα Τζόρνταν πήγαινε στο σπίτι του θύματος και είχε σεξουαλική επαφή με τον μαθητή. Το DNA της ανακτήθηκε από τα σεντόνια του».

Η Τζόρνταν συνελήφθη τον Ιούνιο του 2023. Η αστυνομία της κομητείας Henrico ανέφερε τότε σε δελτίο Τύπου ότι η πρώην καθηγήτρια στο Hungary Creek Middle School είχε συνάψει σεξουαλική σχέση με τον 14χρονο μαθητή της κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023.

Η ποινή της Τζόρνταν έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου, σύμφωνα με το Fox News.