Μια νεαρή γυναίκα που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο για το τριχωτό στήθος της, αποκάλυψε ότι «έδωσε χυλόπιτα» σε άνδρα με τον οποίο φλέρταρε, επειδή δεν του άρεσαν οι τρίχες στο σώμα της.

Η 27χρονη Esther Calixte-Bea που σταμάτησε να ξυρίζεται σε όλο το σώμα της και απέκτησε φήμη μετά τη φωτογράφιση σε εξώφυλλο του περιοδικού Glamour, μίλησε στη Mirror για τις εμπειρίες στα ραντεβού της.

Όπως ανέφερε, γενικά αν και δεν αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα, μια περίοδο έβγαινε με έναν άνδρα, που μπορεί να έμοιαζε «τέλειος», αλλά έκανε ένα «κακοπροαίρετο σχόλιο», με βάση την ίδια.

«Μια φορά έβγαινα με έναν τύπο, που ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε ποτέ δίπλα του μια γυναίκα που είναι περισσότερο τριχωτή από εκείνον. Τότε, σκέφτηκα πως ήταν περίεργος. Έτσι, έδωσα τέλος στη σχέση και τον χώρισα, γιατί δεν θα ήθελα να είμαι μαζί με ένα τέτοιο άτομο. Εξάλλου, δεν ήταν καθόλου ευγενικό αυτό που είπε», δήλωσε η 27χρονη.

Εντούτοις, σημείωσε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ερωτική της ζωή, επειδή πολλοί άνδρες βρίσκουν ελκυστικές τις τρίχες στο σώμα της και ειδικά στο στήθος που ξεχωρίζουν. «Υπάρχουν τόσοι έξω που με ποθούν. Δεν θα ασχοληθώ μαζί του», πρόσθεσε στη συνέχεια.