Μια γυναίκα υποστήριξε πως είναι σε σχέση με άνδρα που βγαίνει και με άλλες, αλλά δεν χάνει την ελπίδα της και πιστεύει ότι κάποια μέρα θα γίνει η μοναδική, χωρίς να αποτελεί έναν ακόμη αριθμό στη ζωή του.

Η Natasha είναι σε σχέση τον Shawn και σύμφωνα με την The Sun, ο άνδρας έχει παράλληλες σχέσεις με τουλάχιστον 10 γυναίκες και δηλώνει αμετανόητος Playboy. Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Dr. Phil» ανέφερε πως δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον εργένικο τρόπο ζωής του και να αφοσιωθεί σε μία γυναίκα, ενώ τόνισε ότι επέλεξε την Natasha για ερωμένη, επειδή του αρέσει το lifestyle της, καθώς είναι εικαστικός στο επάγγελμα.

«Όταν πρωτογνώρισα τον Shawn, παρουσιάστηκε ως Playboy και ήταν αλαζονικός», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι «στην αρχή δεν ήθελε σχέση. Αλλά καθώς τον γνώρισα καλύτερα, είδα μια διαφορετική πλευρά του. Θα ήθελα πολύ μια αποκλειστική δέσμευση από αυτόν».

Πλέον, η Natasha προσπαθεί να βρει τρόπο για να γίνει η μοναδική γυναίκα στη ζωή του Shawn και επισήμανε πως «μπορώ να τον αλλάξω».

Ωστόσο, όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή διαφώνησαν μαζί της και σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, υποστήριξαν ότι «πρέπει να χωρίσει», γιατί «σπαταλάει το χρόνο της μαζί του».