Ένα απίστευτο βίντεο καταγράφει τη στιγμή που μια δικαστής δέχεται επίθεση από άντρα στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το FOX 5 στο Λας Βέγκας, το περιστατικό συνέβη την ώρα που η δικαστής Μέρι Κέι Χόλθους καταδίκαζε τον Ντεόμπρα Ρέντεν για απόπειρα σωματικής βλάβης και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Στο βίντεο φαίνεται ο δικηγόρος του Ρέντεν να ζητά από τη Χόλθους να δοθεί αναστολή στον πελάτη του, με τη δικαστή να απαντά: «Νομίζω ότι είναι καιρός να πάρει μια γεύση από κάτι άλλο».

Ο Ρέντεν ακούγεται να φωνάζει και να βρίζει και στη συνέχεια ορμά πάνω στη δικαστή και προσγειώνεται ακριβώς πάνω της, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Η δικαστής Χόλθους υπέστη κάποιους τραυματισμούς και παρακολουθείται. Ένας αστυνομικός υπέστη, επίσης, τραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο Ρέντεν αντιμετωπίζει τώρα έναν νέο γύρο κατηγοριών, που περιλαμβάνει μία κατηγορία για βιαιοπραγία κατά προστατευόμενου προσώπου με αποτέλεσμα σημαντική σωματική βλάβη, δύο κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά προστατευόμενου προσώπου και επιπλέον μία κατηγορία για βιαιοπραγία.

Αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο για τις νέες κατηγορίες σήμερα, Πέμπτη.