Την πλάκα τους έπαθαν οι επιβάτες σε πτήση της Virgin Australia όταν ο ιδρυτής της Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον εμφανίστηκε μέσω Facetime και τους πρόσφερε δωρεάν διακοπές αξίας έως και 7.000 δολαρίων στον καθένα. Οι περισσότεροι από 150 επιβάτες βρίσκονταν στην πτήση VA 1316, με προορισμό τη Μελβούρνη προς το Χόμπαρτ το πρωί της Πέμπτης, όταν τους ανακοινώθηκε ένα δωρεάν ταξίδι με τη Virgin Voyages για να γιορτάσει την άφιξη της εταιρείας κρουαζιέρας στην Αυστραλία.

Θα φτάσει στην Αυστραλία για πρώτη φορά τον επόμενο μήνα με το Resilient Lady (το αυστραλιανό πλοίο της Virgin Voyages) να αποκαλεί τη Μελβούρνη το βασικό λιμάνι της.

Ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη πτήση είναι γιατί είναι η ίδια διαδρομή που θα διανύσει το Resilient Lady, αναχωρώντας από το λιμάνι Station Pier της Μελβούρνης, στις 11 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το News.com.au, ο Μπράνσον φέρεται να βρισκόταν στη μέση ενός τουρνουά τένις στο ιδιωτικό του νησί – το Necker – όταν επικοινώνησε με το πλήρωμα, το οποίο στη συνέχεια μετέφερε το μήνυμά του στους επιβάτες.

«Μετράμε αντίστροφα για την άφιξη της Virgin Voyages – σαλπάρουμε με τον τρόπο της Virgin με δρομολόγια μόνο για ενήλικες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Συγγνώμη παιδιά, θα πρέπει να μείνετε εκτός», είπε ο Μπράνσον στους επιβάτες. «Λοιπόν, σήμερα, τυχαίνει να ταξιδεύετε στην ίδια διαδρομή με το αυστραλιανό μας ταξίδι MerMaiden Voyage. Για να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο, είμαι στην ευχάριστη θέση να χαρίσω σε κάθε ενήλικα επιβάτη μια δωρεάν κρουαζιέρα Virgin Voyages στους ενθουσιασμένους επιβάτες».

Το Resilient Lady είναι το νεότερο πλοίο της Virgin Voyages που άρχισε να ταξιδεύει μόλις φέτος.

Το πλοίο έχει αποπλεύσει στην Αθήνα και τον Οκτώβριο ξεκίνησε το 45ήμερο ταξίδι του στο Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και στο Σίδνεϊ όπου στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο νέο του λιμάνι στη Μελβούρνη, σημειώνει η New York Post.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι ότι περιλαμβάνει έναν χώρο για τατουάζ – για το οποίο φέρεται να υπάρχει και λίστα αναμονής – και μια υπηρεσία παράδοσης σαμπάνιας κατά παραγγελία, όπου μπορεί κανείς να ζητήσει παράδοση σαμπάνιας μέσω του τηλεφώνου του οπουδήποτε στο πλοίο.