Η Νατίν Αρσλανιάν, σύζυγος του Ρόμπερτ Μπομπ Μενέντεζ, έχει βρεθεί στο επίκεντρο αμερικανικών ΜΜΕ, κυρίως των ταμπλόιντ, ύστερα από τις κατηγορίες σε βάρος του γερουσιαστή και της ίδιας για διαφθορά και δωροδοκία.

Η Νατίν Αρσλανιάν φέρεται να έχει ιστορικό σοβαρών τροχαίων παραβάσεων και μάλιστα να προκάλεσε το θάνατο ενός ανθρώπου, το 2018, όταν τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της.

Ο Αρσλανιάν χτύπησε τον 49χρονο Ρτίσαρντ Κόοπ με το αυτοκίνητό της, μια Mercedes-Benz, μπροστά από το σπίτι του τον Δεκέμβριο του 2018. Το χτύπημα ήταν θανατηφόρο και η αστυνομία διαπίστωσε ότι ήταν δική της η ευθύνη.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο του σκανδάλου διαφθοράς, η Αρσλανιάν κατηγορείται ως η «αρχιτέκτονας» ενός σχεδίου βάσει του οποίου ένας Αιγύπτιος επιχειρηματίας, o Γουέιλ Χάνα, έδινε μετρητά, ράβδους χρυσού, αυτοκίνητα και άλλα δώρα στο ζεύγος για πολιτικές χάρες και την εξασφάλιση κρίσιμων πληροφοριών από τον γερουσιαστή.

Σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις, η Αρσλανιάν φαίνεται να ήταν «θαμώνας» στα δικαστήρια του Νιού Τζέρσεϊ για την οδηγική της συμπεριφορά. Μεταξύ άλλων της έχουν επιβληθεί πρόστιμα για χρήση τηλεφώνου κατά τη διάρκεια οδήγησης, για αγνόηση πινακίδων κυκλοφορίας και για κακή συντήρηση του οχήματός της.

Ο πρώην σύντροφός της και δικηγόρος, Νταγκ Άντον, ο οποίος σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά συνέθετε μαζί με την Αρσλανιάν και τον Μενέντεζ ένα «ερωτικό τρίγωνο», την υπερασπίστηκε σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις στο δικαστήριο.

Η Αρσλανιάν φέρεται πάντως να είχε προτίμηση στα πολυτελή οχήματα, έχοντας οδηγήσει τα τελευταία χρόνια μια BMW και τρεις διαφορετικές Mercedes. Μία από αυτές, μια μαύρη κάμπριο του 2019, φαίνεται να είναι το ίδιο μοντέλο με το αυτοκίνητο που σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς δόθηκε στην Αρσλανιάν από τον Αιγύπτιο επιχειρηματία ως μέρος της δωροδοκίας.