Η Δούκισσα Νομικού όλα αυτά τα χρόνια έχει μακριά ξανθά μαλλιά και δεν την έχουμε δει να κάνει αλλαγές ούτε στο χρώμα ούτε στο μήκος τους. Σε ένα selfie βίντεο ωστόσο που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Δημήτρη Θεοδωρίδη, υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα.

Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού, υπέκυψε στη γοητεία του μακρύ καρέ και έκοψε αφέλειες. Έτσι είδαμε πάνω της ένα νέο hair look το οποίο της ταιριάζει πολύ, είναι αέρινο, αιθέριο και κομψό. Το μακρύ καρέ είναι γνωστό ως «lob» από τις λέξεις long που σημαίνει μακρύ και bob που είναι το καρέ.

Όσον αφορά στις αφέλειές της, αυτές πέφτουν ανάλαφρα στο πλάι του προσώπου της και λέγονται curtain bangs, είναι επιμελώς ατημέλητες και ολοκληρώνουν το νεανικό ύφος του κουρέματός της. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η Δούκισσα Νομικού δείχνει το πριν και το μετά, με τα μακριά μαλλιά της που είχαν ένα μήκος να μετατρέπονται σε ένα φιλαριστό μακρύ καρέ με αφέλειες που της πάει πολύ, καθώς απέκτησε όγκο και κίνηση. Αν αναζητάτε ένα καλοκαιρινό κούρεμα, να μια καλή ιδέα.