Όπως είδαμε στις εβδομάδες μόδας, φέτος τα beauty trends θέλουν χρώμα παντού. Επειδή όμως δεν είμαστε όλες ειδικές στο να φτιάχνουμε περίτεχνα makeup looks, η χρωματιστή μάσκαρα έρχεται να σώσει την κατάσταση.

Από το ασφαλές καφέ μέχρι το πρωτότυπο ροζ, βρήκαμε τις μάσκαρα που θα τονίσουν το βλέμμα σας και θα προσφέρουν μια διακριτική πινελιά χρώματος στο μακιγιάζ σας.

Καφέ μάσκαρα

Αν έχετε καστανά μάτια και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα καφέ μάσκαρα, τότε δεν ξέρετε τι χάνετε. Η καφέ μάσκαρα θα αναδείξει καλύτερα τα μάτια σας από την κλασική μαύρη, ενώ θα χαρίσει γλυκύτητα στο βλέμμα σας.

L’ Oréal Paris Panorama Mascara, Brown 18,38€

Μοβ μάσκαρα

Η μοβ μάσκαρα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τη μαύρη. Είτε για το πρωινό σας μακιγιάζ είτε για το βραδινό, η μοβ μάσκαρα θα δώσει ένταση στα μάτια σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, Burgundy Haze 16,60€

Μπλε μάσκαρα

Αν έχετε μπλε μάτια, τολμήστε να φορέσετε μπλε μάσκαρα. Είναι ιδανική για πρωινά makeup looks, καθώς θα τονίσει όσο πρέπει τα μάτια σας. Μπορείτε να την ταιριάξετε με μπλε σκιά, η οποία φέτος κυριαρχεί στο μακιγιάζ των ματιών.

Shiseido Controlled Chaos Mascara Ink 43,95€

Πράσινη μάσκαρα

Το πράσινο ταιριάζει με γήινα makeup looks. Αν βάφετε τα μάτια σας με καφέ σκιές, τότε η πράσινη μάσκαρα θα ταιριάξει απόλυτα στο μακιγιάζ σας. Ωστόσο, θα δείξει ωραία ακόμα κι αν τη φορέσετε μόνη της.

Kiko Milano Smart Colour Mascara 8,99€

Ροζ μάσκαρα

Αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, η ροζ μάσκαρα θα είναι ό,τι καλύτερο έχετε δοκιμάσει. Ειδικά για βραδινές εξόδους που θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στο βλέμμα σας, φορέστε ροζ μάσκαρα και ολοκληρώστε το βάψιμο στα μάτια σας με παστέλ ροζ σκιές.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler Base 42,02€