Η Victoria Beckham συνεχίζει να γράφει την ιστορία της «Posh» ως σχεδιάστρια μόδας και δημιουργεί ρούχα εκλεπτυσμένα και θηλυκά, ενώ έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα των καλλυντικών. Η νέα της συνεργασία με το ισπανικό brand «Mango» προβλέπεται να προκαλέσει έκρηξη στον χώρο του retail, καθώς θα λανσάρουν μαζί μια limited σειρά ρούχων σε προσιτές τιμές.

Η Victoria Beckhma και το Mango θα κυκλοφορήσουν μια capsule συλλογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Απριλίου 2024. Η συγκεκριμένη σειρά θα συνδυάζει το high fashion στυλ της σχεδιάστριας, την κλασική βρετανική πολυτέλεια και το ύφος του Mango. Σύμφωνα με ανακοίνωση του brand, αυτές οι επιρροές μεταφράζονται σε κομψά κομμάτια, θηλυκά φορέματα, πλεκτά, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως η συλλογή θα περιλαμβάνει λευκά αέρινα υφάσματα με μερικές σέξι ανατροπές.

Η συλλογή «Mango x Victoria Beckham» είναι η τελευταία από μια σειρά συνεργασιών που έχει κυκλοφορήσει το εμπορικό σήμα για την 40ή επέτειο του. Οι ακριβείς τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι οι τιμές θα είναι υψηλότερες από τον μέσο όρο των γενικότερων τιμών της, καθώς θα αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της συγκεκριμένης συλλογής.

Η Victoria Beckham και το Mango μοιράστηκαν μία φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram που δείχνει ένα μοντέλο καθισμένο δίπλα σε μια πισίνα να φοράει ένα λευκό σετ που αποτελείται από πλισέ ψηλόμεσο παντελόνι και ένα oversized boxy blazer. Το συγκεκριμένο look ολοκληρώνουν ένα μακρύ μπλε-γκρι κολιέ με χάντρες και μπορντό δερμάτινα σανδάλια με λουράκι στο δάχτυλο.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Posh Spice συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Δουλεύοντας μεταξύ Λονδίνου και Βαρκελώνης, η Victoria Beckham και η ομάδα του Mango δημιούργησαν μια σειρά που η σχεδιάστρια περιγράφει ως «αισθησιακή, μελετημένη και θηλυκή».

Χρησιμοποιώντας ήπιους χρωματικούς τόνους και χαλαρές σιλουέτες, η Victoria Beckham δήλωσε στο WWD ότι ήθελε να αποτυπώσει το αβίαστα χαλαρό προσωπικό στυλ της Jane Birkin. «Πάντα έπαιζα τόσο με το θηλυκό όσο και με το αρσενικό στυλ και θέλω να προσφέρω μια αβίαστη γυναικεία γκαρνταρόμπα που είναι ευέλικτη και ευκολοφόρετη», τόνισε χαρακτηριστικά.