Aν έπρεπε να στέψουμε τον βασιλιά των looks, τότε αδιαμφισβήτητα η κορώνα ανήκει στο total black. Μοναδικός ανταγωνιστής που θα μπορούσε να στεφθεί αντιβασιλέας, είναι το total white look.

Το total black look αναφέρεται σε μια εμφάνιση όπου το σύνολο των ρούχων και των αξεσουάρ που φοριούνται είναι εξ ολοκλήρου μαύρα. Είναι ένα στυλ που έχει κερδίσει δημοτικότητα λόγω της κομψότητας, της διαχρονικότητας και της ευελιξίας του.

Γιατί μαύρο;

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που πάντα εκπέμπει κομψότητα και είναι ταυτόχρονα κλασικό και μοντέρνο. Ένα total black look μπορεί να δημιουργήσει μια εμφάνιση που είναι φινετσάτη, διακριτική και πάντα στιλάτη. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του total black look είναι η ευελιξία του. Μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από καθημερινές εμφανίσεις έως και επίσημες εκδηλώσεις.

Επιπλέον, είναι ένα χρώμα που δεν περνάει ποτέ από τη μόδα και διατηρεί τη διαχρονική του υπεροχή. Ένα total black look είναι πάντα ασφαλής επιλογή για μια σωστή εμφάνιση. Το μαύρο είναι χρώμα που δίνει αίσθηση δυναμικότητας και αυτοπεποίθησης.

Αρκετές γυναίκες ορκίζονται στο μαύρο και το φορούν σε καθημερινή βάση, ενώ κάποιες άλλες υιοθετούν το μαύρο συνολικά και καθολικά, καθορίζοντας με αυτό ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα τους. Το μαύρο έχει απενοχοποιηθεί πλέον από τις σκοτεινές περιστάσεις στις οποίες το φορούσαν παλαιότερα και το βλέπουμε σχεδόν παντού, ενώ ένα είναι σίγουρο: φορώντας μαύρο, πολύ δύσκολα θα κάνεις λάθος.

6 Ελληνίδες επέλεξαν μαύρα looks σε διαφορετικό ύφος ανάλογα με το στυλ τους

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη
Marseaux
Νικολέτα Μαυρίδου
Κέισι Μίντζιου
Κατερίνα Πεφτίτση
Έλενα Πιερίδου