Η τάση στο μακιγιάζ που ακούσει στο όνομα «cold girl» που τον τελευταίο καιρό έχει κατακλύσει τα social feeds μας εντοπίστηκε σε A-listers όπως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Άντισον Ρέι, καθώς και σε αμέτρητα κορίτσια που αγαπούν την ομορφιά στο TikTok και όχι μόνο. Πρόκειται για το μακιγιάζ που είναι αβίαστα γλυκό και μια χαμηλών τόνων τάση που πραγματικά κυριαρχεί αυτή τη σεζόν.

Η αξιολάτρευτη τάση μακιγιάζ χρησιμοποιεί πολύ στρατηγικά τοποθετημένο ρουζ και επιλεγμένο highlighter για να κάνει την επιδερμίδα σας να μοιάζει σαν να την έχει φυσήξει κρύος, παγωμένος αέρας. Και δεδομένου ότι οι ειδικοί συμφωνούν ότι περιμένουμε να δούμε πολλά περισσότερα από το εμπνευσμένο από την παγωνιά look τους επόμενους μήνες, είναι λογικό ότι το BeautyTok βρίσκει συνεχώς νέους φρέσκους τρόπους για να πειραματιστείτε με το δημοφιλές frosty glam.

Η glitter μάσκαρα απογειώνει την τάση μακιγιάζ «κρυώνω»

Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποιο είναι το πιο πρόσφατο βήμα για να προσθέσετε στην τρέχουσα ρουτίνα μακιγιάζ «κρυώνω»; Οι δημιουργοί ανακάλυψαν ότι μερικές κινήσεις με μάσκαρα γκλίτερ σε ασημένια απόχρωση απογειώνουν εύκολα το βλέμμα, καθώς το αποτέλεσμα μιμείται αυτό που μπορεί να μοιάζει με τις λιωμένες δροσερές νιφάδες χιονιού στις βλεφαρίδες σας, καθώς είναι ελαφρώς γυαλιστερές και λάμπουν στο φυσικό φως.

Το Bustle αναφέρει, μάλιστα, ότι το πρόσθετο αστραφτερό βήμα μετατρέπει το βλέμμα από φυσικά αναψοκοκκινισμένο σε κάτι που μοιάζει περισσότερο με δραματοποιημένο campy ρεαλισμό -κάτι που δεν είναι, φυσικά, καθόλου κακό. Και αυτό τη στιγμή που η κοινότητα ομορφιάς του TikTok αισθάνεται ότι η αστραφτερή προσθήκη είναι είτε ένα μεγάλο «ναι» είτε ένα μεγάλο «όχι». Πολλοί, βέβαια, νιώθουν απλώς νοσταλγία για την εποχή που η μάσκαρα με λάμψη ήταν δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Αν ανήκετε στα πιο τολμηρά beauty girls που θέλουν να παίξουν με την εμφάνισή τους -και να απογειώσουν την ψυχρή λάμψη τους- η ασημένια glitter μάσκαρα μπορεί να είναι το εξειδικευμένο προϊόν που έλειπε από το νεσερέρ σας.