Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είτε αποφασίσουμε να περάσουμε αυτές τις ημέρες στη θαλπωρή του σπιτιού μας, είτε να βγούμε και να διασκεδάσουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να είμαστε εκθαμβωτικοί και άνετοι μέσα και έξω και το ίδιο θέλουμε και για αυτούς που αγαπάμε.

Πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό;

Πολύ απλά, κάνοντας το τέλειο δώρο! Ένα δώρο το οποίο είναι προσωπικό, λαμπερό και ιδανικό για την προσωπικότητα της φίλης, της αδερφής μας, της μητέρας μας, της κοπέλας μας αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό γιατί #ItsPersonal. Ένα δώρο που “λέει” ότι το είδα και σε σκέφτηκα!

Φέτος, λοιπόν επισκεπτόμαστε τα καταστήματα της Triumph ή μπαίνουμε στο e-shop της εταιρείας και επιλέγουμε ανάμεσα σε αμέτρητα εσώρουχα και homewear, που θα κάνουν τα Χριστούγεννα να μείνουν αξέχαστα!

Πώς θα κάνουμε όμως τη σωστή επιλογή;

Για να είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή μας θα ενθουσιάσει, αλλά και θα εναρμονίζεται με το προσωπικό στιλ του παραλήπτη, η Triumph έχει δημιουργήσει τις ιδανικές προτάσεις για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε!

Ξεκινάμε δυναμικά με το Amourette 300 Rococo! Ένα must-have εσώρουχο για όλες που δίνει άνεση, ένα μοντέρνο αέρα και ένα καλό boost στην αυτοπεποίθηση μας. Πρόκειται για ένα εσώρουχο φτιαγμένο από ανακυκλωμένο ύφασμα το οποίο έχει σχεδιαστεί για “ειδικές περιστάσεις”, χωρίς όμως να θυσιάζει την άνεση ενός καθημερινού σουτιέν, χωρίς μπανέλα. Μαζί με τα ασορτί briefs, Highleg Brazilian και Highwaist σε ένα βαθύ κόκκινο (Mannish Red), θα δώσουν ένα γιορτινό twist στις εμφανίσεις μας.

Συνεχίζουμε με την πιο γιορτινή πρόταση και το body της σειράς Lavish Spotlight. Με τη δαντελωτή cup, το βαθύ κόψιμο και τη σαγηνευτικά χαμηλή πλάτη, θα μετατραπεί στο αγαπημένο μας εσώρουχο. Σε μία υπέροχη maroon απόχρωση, αυτό το body είναι το τέλειο δώρο για όλες μας.

Για τις πιο χαλαρές βραδιές που θέλουμε να ξαπλώσουμε στον καναπέ και απλά να δούμε τηλεόραση, μπαίνουμε στο κατάλληλο μουντ με το Satin Nightdress. Ένα κομψό και γοητευτικό σατέν νυχτικό σε γιορτινή maroon απόχρωση για ένα 100% Christmas mood στο σπίτι. Το αέρινο και ελαφρύ ύφασμα του χαϊδεύει απαλά το δέρμα, δίνοντας μια αίσθηση απόλυτης άνεσης.

Μία ακόμη επιλογή για τις πιο cozy βραδιές αποτελεί και το Thermal Jumper Cardigan. Αυτό το μαλακό cardigan από ανακυκλωμένο και θερμο-ελεγχόμενο ύφασμα, με τη χαλαρή εφαρμογή, είναι η πλέον “χουχουλιάρικη” προσθήκη στη συλλογή loungewear. Μπορεί να φορεθεί και με το ασορτί Cosy Thermal Trouser, για πραγματικά cosy Xmas στο σπίτι.

Φυσικά, οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ… στην ολοκαίνουργια συλλογή MyWear βρίσκουμε το loungewear που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα, σε οποιαδήποτε περίσταση εμείς επιλέξουμε. Υπέροχα κομμάτια, ατελείωτο mix n’ match για να φτιάξουμε τα δικά μας, ακαταμάχητα Χριστουγεννιάτικα outfits.

Εσύ πως φαντάζεσαι τις ημέρες των Χριστουγέννων; Ξέφρενες βραδιές με ποτό και εορταστική ατμόσφαιρα σε κάποιο μαγαζί ή μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού παρέα με πολύ αγαπημένα πρόσωπα;

Όποια και αν είναι η δική σου επιλογή και αυτή των αγαπημένων σου προσώπων, η επιλογή του κατάλληλου εσωρούχου είναι μία και μοναδική όπως εσύ! Αυτές τις γιορτές, η Triumph έχει τα δώρα που θα λατρέψεις! Βρες αυτά που θα δώσουν χαρά σε σένα και στους γύρω σου και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

This is my Joy.

triumph.com  

triumpheshop.gr    

facebook

instagram