Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Κέιτ Μίντλετον σηματοδοτεί και τη νέα εποχή στην οποία καλείται να προσαρμοστεί η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα βλέμματα όλων πριν λίγες ημέρες στράφηκαν στην κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, μετά από την «έξοδο» του δεύτερου ζευγαριού στην Αμερική, χαιρετώντας τα πλήθη που είχαν παραταχθεί στους δρόμους για να αποτίσουν τα σέβη τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, και λαμβάνοντας από τους συγκεντρωμένους λουλούδια και γράμματα.

Η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, συναντήθηκε με πολίτες, σφίγγοντας τα χέρια και συλλέγοντας ανθοδέσμες, ενώ για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο, μακρυμάνικο φόρεμα που έπεφτε ακριβώς κάτω από τα γόνατά της, συνδυασμένο με μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Ενώ, λοιπόν, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους τέσσερις βασιλείς, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά μετά από χρόνια, πολλοί έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια σημαντική αλλαγή στα μαλλιά της, για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας -έναν τίτλο που πριν από αυτήν κατείχε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι χρυσές ανταύγειες που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον για να φωτίσει τα μαλλιά της

Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με το thelist.com, η Κέιτ Μίντλετον απαρνήθηκε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της, φωτίζοντάς το με μερικές διακριτικές χρυσές ανταύγειες που προσθέτουν επιπλέον λάμψη στα μαλλιά της -μια σημαντική αλλαγή για την ίδια, αν αναλογιστεί κανείς ότι η μέχρι πρότινος Δούκισσα του Κέιμπριτζ διατηρούσε στα μαλλιά της σε έναν πιο απλό τόνο, με περισσότερη ομοιομορφία.

Το δημοσίευμα επεσήμανε ότι η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες τον Αύγουστο με πολύ πιο σκούρα -και μακρύτερα- μαλλιά. Η φρέσκια εμφάνισή της είναι μια ωραία αλλαγή, τώρα που ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ σηματοδότησε τόσο την αλλαγή στον τίτλο της, όσο και στις βασιλικές υποχρεώσεις που θα έχει από εδώ και πέρα.