Η κορυφαία στα charts ποπ σταρ και ηθοποιός καταφέρνει να μας εκπλήσσει, επανεφευρίσκοντας διαρκώς τον εαυτό της μέσα από απρόσμενα χτενίσματα, ανατρεπτικές ενδυματολογικές επιλογές και εκκεντρικά μακιγιάζ.

Όπως δήλωσε η Lady Gaga στη Vogue Arabia, σχετικά με την προσέγγισή της «Μου είπαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλή, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε» και αυτή η ορμή συνεχίζει να την τροφοδοτεί.

Το κλειδί για να κάνει κάθε εμφάνισή της να ξεχωρίζει είναι να διασφαλίσει ότι έχει μια εξαιρετική βάση για να δουλέψει. Ποια είναι, λοιπόν, η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου που ακολουθεί;

Τα αγαπημένα skincare προϊόντα της Lady Gaga

Lady Gaga

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε τη Lady Gaga πώς παραμένει τόσο αψεγάδιαστη στο Twitter, με αφορμή μια εκπληκτική selfie με φρέσκο πρόσωπο, η πλατινένια ποπ σταρ απάντησε απλά: «Έχω μια αρκετά καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, τελετουργίες που έμαθα από τη μητέρα μου και τις μητέρες των φίλων μου». Αν αναρωτιέστε πώς είναι πραγματικά η Lady Gaga κάτω από όλο αυτό το μακιγιάζ, αρκεί να πούμε ότι λάμπει από μέσα προς τα έξω. Και, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, χρειάζεται πολλή δουλειά για να διατηρήσει το δέρμα της τόσο ωραίο.

Στην πραγματικότητα, η makeup artist Sarah Tanno αποκάλυψε στο Today ότι η Gaga «έχει το πιο απίστευτο δέρμα στη δουλειά». Προετοιμάζεται χρησιμοποιώντας έναν ορό «ο οποίος είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και αφήνει το δέρμα να αισθάνεται σφιχτό, λείο και λαμπερό», ενώ μια καλή αντιγηραντική μάσκα είναι απαραίτητη, με την Tanno να τονίζει, επίσης, τη συμβολή και των επιθεμάτων για τα μάτια, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την αποτοξίνωση μετά από πολύωρες εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων η Gaga συνήθως φοράει πάρα πολλά προϊόντα στο πρόσωπό της.

Lady Gaga

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με το Allure, η ίδια η τραγουδίστρια επεσήμανε την ενυδατική κρέμα ως προσωπική αγαπημένη της, καθώς και το αντηλιακό της.

Το τι τρώει, όμως, η Lady Gaga μέσα στην ημέρα τη βοηθάει, επίσης, να λάμπει από μέσα της και μάλιστα φυσικά, δεδομένου ότι η διατροφή της είναι καθαρή, γεμάτη με φρέσκα τρόφιμα και περιλαμβάνει, επίσης, την κατανάλωση άφθονου νερού.