Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok για τα μυστικά ομορφιάς της, καθώς είναι μόλις 52 ετών, όμως πολλοί άνθρωποι νομίζουν πως είναι συνομήλικη με 32χρονο γιο της, γιατί έχει «τέλειο δέρμα».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Lori Steeves ανέβασε ένα βίντεο μαζί με τον γιο της Travis από τις διακοπές τους και ανέφερε ότι πολλοί θεωρούν πως είτε είναι ζευγάρι, είτε δύο αδέρφια, αδυνατώντας να πιστέψουν πως είναι απλά μητέρα και γιος.

Η 52χρονη Lori Steeves και ο 32χρονος Travis

«Πόσες φορές, μας περνάνε για ζευγάρι ή αδερφό και αδερφή αντί για μαμά και γιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τα σχόλια να πλημμυρίζουν από ερωτήσεις, που αφορούσαν τον τρόπο με τον οποίο περιποιείται το δέρμα της.

Η ίδια αμέσως ανάρτησε μια σειρά από βίντεο, όπου αποκάλυπτε τις συμβουλές της, ενώ μοιράστηκε και αρχεία PDF, που περιλάμβαναν πιο αναλυτικές λεπτομέρειες για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Η Lori Steeves

Όπως είπε λοιπόν, κάθε πρωί που ξυπνάει βάζει κρέμα υψηλής απόδοσης στο πρόσωπο της, όπως και το πολυμοριακό υαλουρονικό σύμπλεγμα NIOD, που βοηθάει στην φυσική ενυδάτωση του δέρματος.

@healthcapades

Replying to @dinamamush I created downloadable files of the skin care products I use and the supplements I take! Check out the links in my bio😊#over50skincareproducts #skincaresupplements #antiagingskincareroutine #over50tiktok #youthfulskincheck❤️❤️❤️

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Η δουλειά όμως δεν σταματάει εκεί, αφού στη συνέχεια χρησιμοποιεί αντίστοιχα προϊόντα για να αφαιρέσει τις κρέμες που χρησιμοποίησε, ενώ στο τέλος προσθέτει λίγο αντηλιακό για να προστατευτεί από τις ακτίνες του ήλιου.