Απαλό και γλυκό, ζωντανό αλλά και συγκρατημένο, το ροδακινί μανικιούρ είναι μια απόχρωση που αγαπήθηκε παγκοσμίως. Ανάλογα με την ένταση του χρώματος, τα ροδακινί νύχια μπορούν να γίνουν τολμηρά ή σεμνά, και να συνδυαστούν καλά με μια ποικιλία παλετών και μοτίβων, καθιστώντας τα μία από τις πιο εύκολα διαχειρίσιμες καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Ιδέες για ροδακινί μανικιούρ, ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι (και όχι μόνο)

Για τις λάτρεις των ουδέτερων αποχρώσεων, σύμφωνα με το Bustle, το παλ ροδακινί είναι ουσιαστικά ένα ζεστό ουδέτερο, ενώ το neon ροδακινί παρέχει την τέλεια ποσότητα funky- διασκέδασης, ιδανική για τις καλοκαιρινές νύχτες. Αντίθετα, όταν συνδυάζεται με άλλες αποχρώσεις του πορτοκαλί, η επιλογή του βερνικιού κινείται σε φθινοπωρινό έδαφος, καθιστώντας την μια επιλογή που καλύπτει όλες τις εποχές. Το ροδακινί λειτουργεί, επίσης, ως απροσδόκητο highlight σε μανταρινί, ροζ και ακόμη και σε nude νύχια, υπογραμμίζοντας τις εν λόγω προσεγγίσεις με δροσερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εκτός από τις ρίγες, τα λουλούδια, το color blocking και τα αντίστροφα γαλλικά μανικιούρ, είστε ελεύθερες να συνδυάσετε την όμορφη αυτή χρωματική παλέτα του καλοκαιρινού φρούτου με αυτοκόλλητα και όμορφα ζωγραφισμένα ροδάκινα που φαίνονται αρκετά ελκυστικά για να τα φάτε -αν και για να είμαστε σαφείς, σε καμία περίπτωση δεν συνίσταται το κυριολεκτικό δάγκωμα των νυχιών, όσο ισχυρός κι αν είναι ο πειρασμός!

Αν ανατρέξετε στο newsfeed του Instagram σας θα βρείτε πληθώρα επιλογών για ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσιστικό, ροδακινί μανικιούρ, όπως και οι προτάσεις που ακολουθούν παρακάτω.

Ψυχεδελικές λεπτομέρειες

Ροδακινί και μωβ ροζ άκρες με στροβιλισμούς και λεπτομέρειες μαργαρίτας δημιουργούν το ’60s μανικιούρ των ονείρων σας.

Γαλλικό με… κλίση

Ένα γαλλικό μανικιούρ με ροδακινί αποχρώσεις σε αμυγδαλωτά νύχια δίνει vibes beach club με την προσθήκη λευκών τόξων.

Διχρωμία σε σχήμα V

Ανακατέψτε τα συμπαγή ροδακινί νύχια με διχρωμία σε σχήμα V για μια σούπερ γλυκιά εμφάνιση.

Σχέδιο ροδάκινο

Μια κυριολεκτική ερμηνεία του ροδακινί μανικιούρ, η επιλογή με κανονικό ροδάκινο σχεδιασμένο στα άρκα σας είναι η τέλεια καλοκαιρινή πρόταση.

Groovy γραφικά

Οι κυματιστές πιτσιλιές ροδακινί και μεταλλικών αποχρώσεων αναβαθμίζουν αυτό το σχεδόν ουδέτερο μανικιούρ. Σκεφτείτε λάμψεις λάβας, αλλά στα νύχια σας.

Γαλλικό με ροδακινί άκρη

Το γαλλικό παραμένει διαχρονικό. Ωστόσο, με το ροδακινί γίνεται λίγο πιο μοντέρνο. Οι βαθιές γαλλικές άκρες (ροδακινί, προφανώς) ολοκληρώνονται με μια στρώση διακριτικής λάμψης και λεπτομέρειες με στρας.

Color blocking

Μινιμαλιστικό color blocking, αλλά σε ροδακινί αποχρώσεις για ένα άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ. Μπορείτε να κάνετε το blocking και διαγώνια στο νύχι, συνδυάζοντας ροδακινί και κρεμ αποχρώσεις -ειδικά με ένα εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα, αυτές οι δύο αποχρώσεις δεν έδειχναν ποτέ καλύτερες!