Πόσες φορές δεν έχετε προσπαθήσει κατά την εφαρμογή του μακιγιάζ σας να δείχνετε λαμπερές και φωτεινές, ωστόσο, δεν τα καταφέρατε όπως θα θέλατε; Για να πετύχετε, λοιπόν, ένα άκρως λαμπερό μακιγιάζ σε όλο σας το πρόσωπο η διαδικασία είναι πολύ απλή και μάλιστα μόλις την διαβάσετε θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το είχατε σκεφτεί τόσο καιρό.

Αναμειγνύοντας, λοιπόν, λίγη ενυδατική κρέμα με μια μικρή ποσότητα highlighter -κατά προτίμηση σε μορφή πέρλας- και εφαρμόζοντάς την πάνω από το foundation σας θα εκπλαγείτε με τα αστραφτερά, στην κυριολεξία, αποτελέσματα. Προσέξτε, ωστόσο, την ποσότητα του highlighter για να αποφύγετε την υπερβολή.

Για να είστε σίγουρες ότι το συγκεκριμένο κόλπο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και όχι τα ακριβώς αντίθετα, βεβαιωθείτε ότι το foundation σας είναι αρκετά ελαφρύ, ώστε να μην φαίνεται βαρύ και έντονο, επιβαρύνοντας την υγιή εικόνα της επιδερμίδας σας.

Για την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας με το highlighter στο πρόσωπό σας χρησιμοποιήστε ένα πινέλο μακιγιάζ και με ελαφριές κινήσεις προσθέστε το μείγμα στο μακιγιάζ σας, χωρίς να προσπαθείτε να το τρίψετε στο δέρμα με το χέρι σας. Για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωτικά λαμπερή εμφάνιση, μπορείτε να εφαρμόσετε στα χείλη σας ένα απαλό λιπ γκλος καθώς και στα καπάκια των βλεφάρων σας μια αντίστοιχη σκιά.