Το κόλπο για κυματιστά μαλλιά χωρίς την χρήση ψαλιδιού

Μια έξυπνη συμβουλή για να μην τρέχετε στο κομμωτήριο


ΓΥΝΑΙΚΑ
14:23
23/10/2020
Το κόλπο για κυματιστά μαλλιά χωρίς την χρήση ψαλιδιού
loading

Τα τέλεια κυματιστά μαλλιά που βλέπετε στο Instagram και τις αγαπημένες influencers σας είναι αποτέλεσμα χρήσης κάποιου ειδικού ψαλιδιού ή πρέσας. Αν, ωστόσο, δεν έχετε κάποιο από αυτά τα εργαλεία ή δεν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να πετύχετε εύκολα και γρήγορα τον επιθυμητό κυματισμό στα μαλλιά σας, ακόμη και χωρίς την χρήση θερμότητας.

Το κόλπο για να το πετύχετε είναι πολύ απλό και εφαρμόζεται τέλεια, τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά καρέ μαλλιά. Το μόνο που θα χρειαστείτε, λοιπόν, είναι τέσσερα λαστιχάκια για να πιάσετε τα μαλλιά σας.

Για να πετύχετε τον τέλειο κυματισμό, λοιπόν, χωρίστε τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας σε τέσσερα ομοιόμορφα μέρη. Πάρτε το κάθε μέρος και στριφογυρίστε το γύρω από τον εαυτό του μέχρι να δημιουργηθεί κάτι σαν μια σφιχτή καραμέλα. Τυλίξτε το σε «κεφτεδάκι» και πιάστε με ένα λαστιχάκι. Επαναλάβετε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα μέρη των μαλλιών σας.

Κοιμηθείτε το βράδυ με τα μαλλιά σας πιασμένα κατ’ αυτόν τον τρόπο και το πρωί που θα ξυπνήσετε, λύστε τα και απολαύστε το τέλειο αποτέλεσμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει