Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή PANDORA, μυρίζει άνοιξη παντού! Σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, κοσμούνται από πεταλούδες, ανθισμένα λουλούδια και χρώματα της άνοιξης.

Το μωβ, το λιλά, το ροζ και το λευκό έχουν την τιμητική τους στην ανοιξιάτικη παλέτα χρωμάτων της PANDORA. Μεγάλες ανθισμένες μαργαρίτες είτε μονές, είτε πολλαπλές μικρότερες, από πολύτιμο ασήμι με επίστρωση λευκού σμάλτου, κοσμούν δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, θυμίζοντας ότι η άνοιξη είναι εδώ, φορέστε την!

Από πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας, σε χρυσό ή ασήμι, με πέτρες cubic zirconia, ή σμάλτο, τα ανοιξιάτικα κοσμήματα PANDORA είναι και πάλι ξεχωριστά σχεδιασμένα με χειροποίητες λεπτομέρειες, κάνοντας την πολυτέλεια προσιτή σε όλους.

H σειρά Pavé έχει εμπλουτιστεί με νέα πολύχρωμα μοτίβα στα χρώματα της άνοιξης σε απαλό ροζ και λιλά, με λουλούδια και πεταλούδες. Τα ιδιαίτερα και χειροποίητα αυθεντικά faceted murano σε σχήμα σταγόνας, σε μοβ, λιλά και ροζ αποχρώσεις, αιχμαλωτίζουν την αιθέρια ομορφιά της άνοιξης και κοσμούν απέριττα σκουλαρίκια που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση.

Οι μαργαρίτες είναι παραδοσιακά συνδεδεμένες με την ομορφιά, το κέφι, τη χαρά και την αγάπη. Προσθέτοντας τα λουλουδένια charms από τη νέα συλλογή, σε ένα βραχιόλι PANDORA, μας δίνει μία παιχνιδιάρικη αλλά και κομψή εμφάνιση.

Από τα ανοιξιάτικα σύμβολα PANDORA, κατασκευασμένα από ασήμι και πολλά από αυτά και με ζιργκόν, δεν λείπουν όμως και αγαπημένα χόμπι, όπως η ιππασία, ενώ οι τετράποδοι φίλοι που αποκτούν πλέον το δικό τους σύμβολο αγάπης με την αγαπημένη καρδιά πατουσάκια και το «I love my dog».

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα στο Facebook ή στο www.pandorashop.gr για τις online αγορές σας.

Επιπλέον, αν θέλετε να ρίξετε μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια, να δείτε από πού αντλούν έμπνευση οι σχεδιαστές της PANDORA και να τους ακολουθήσετε στο ταξίδι από την έμπνευση στη δημιουργία, τότε μπείτε στο Design Diary της άνοιξης στο http://www.pandora.net/el-gr/explore/campaigns/designdiary.